Related Posts with Thumbnails

RATATAT.

Heihei, dagens låt er en sang som gir meg frysninger nedover ryggen og får meg til å tenke på hvor fin sommeren 2009 var!

Grunnen til at denne sangen får meg til å mimre om sommeren 2009 er nemlig det at bandet Ratatat spilte på Hovefestivalen i fjor og leverte en av festivalens kuleste konserter! De spilte på amfiscenen ved midnatt og kunne derfor ha et helt fantastisk lysshow, pluss å bruke flere skjermer på scenen til å vise video på, noe som gjorde at det ble mer enn en konsert. Det ble en opplevelse uten like. Bandet spilte fletta av publikum, 100% tight samspilt men også vanvittig mye eksperimentering på scenen. Gitarer ble kjørt gjennom ville effekter og slått i scenegulvet samtidig som de spilte på dem for å skape helt sinnsykt kule lydbilder, magisk konsert. En av fjorårets klart beste.

Trykk på denne setningen for å høre på Ratatat ved hjelp av Spotify!


Jeg tenkte hardt og lenge på hvilken sang jeg skulle gi dere, først var det noen av hitlåtene deres jeg hadde planlagt men bestemte meg til slutt om en av mine favorittlåter av dem istedenfor. Nemlig låten Lex, fra albumet Classics. (Som du kommer direkte til ved å trykke på denne setningen)Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits