Related Posts with Thumbnails

HEALTH.

Idag får du en porsjon støyrock med en smule krydder av popmusikk inni blandingen!

Bandet HEALTH er et band jeg nettopp fikk øynene opp for, selv om jeg har kjent til dem i snart et helt år. Det var ikke før jeg så et intervju i 7 deler med dem på Youtubekanalen Noisevox at jeg sjekket ut musikken deres. (trykk på navnet for å sjekke den ut) De spiller en form for støyeterock med heftige trommerytmer og en vokal som for det meste er silkemyk og mystisk. Fantastisk blanding av lyder som skaper et særegent lydbilde som oser originalitet og kreativitet.

I 2009 kom andrealbumet GET COLOR og med det fikk de et noe større publikum, de har turnert med både Of Montreal og Nine Inch Nails og jobber seg sakte men sikkert opp mot å bli et mer og mer kjent band. Men, som de sier selv, når du spiller den typen musikk som de gjør så kan du ikke nå helt opp uten å måtte endre noe. Og det vil de ikke.

Dessverre så ligger ikke HEALTH sin musikk på spotify, det eneste som ligger der er singelen til dagens låt og et album av et anne band som kaller seg Health. Så, enten laster du ned ulovlig eller så kjøper du albumene deres. Jeg går for alternativ 2!

Låten jeg deler med deg heter Die Slow og ligger på GET COLOR albumet fra 2009, hør og nyt.Vi snakkes!

Én kommentar

Dakota Manson

21.04.2010 kl.20:57

Nice .. Du er sikker den første personen som jeg har "møtt"(lest bloggen til ?) som virkelig brenner for ¨å oppdage ny musikk .

Og dem musikken du blogger om er faktisk ganske god må jeg si .

Skriv en ny kommentar

hits