Related Posts with Thumbnails

BROKEN BELLS.

Hva får du hvis du krysser en farlig mus og en vakker stemme?

Da får du får bandet Broken Bells, som egentlig bare er duoen James Mercer (Kjent fra The Shins) og Brian Burton. (Bedre kjent som Dangermouse, mannen bak Gnarls Barkley og produsenten av Demon Days albumet til Gorillaz) De ga ut sitt selvtitulerte debutalbum tidligere i år til god kritikk og greie salgstall, selv om de fortjener mye mye høyere salgstall enn det de har fått til nå. Albumet er fantastisk! Du får det beste i ifra James Mercer sitt hjørne og det beste ifra Dangermouse sitt hjørne slått sammen i et deilig lydbilde som krever kun en ting av deg, at du lener deg tilbake og nyter.

Musikken deres har klare likheter til The Shins, i stor grad av Mercer sin distinkte stemme. Selve produksjonen av albumet skjedde i all hemmelighet i Dangermouse sitt eget studio, siden dette skulle være et hemmelig prosjekt som de ikke engang visste om kom til å å bli utgitt så valgte de å gjøre alt selv. Noe som resulterer i et album som har sine småfeil her og der, ting er ikke glattpolert og pusset på i etterkant. Derav navnet, Broken Bells og ikke Perfect Bells (forferdelig bandnavn egentlig.. Perfect Bells..)

SPOTIFY: Broken Bells ? Broken Bells

Låten jeg deler med deg heter The High Road og er første singel fra albumet, helt nydelig låt med en like nydelig musikkvideo.


Vi snakkes

2 kommentarer

hemmeligbeundrer x)

23.04.2010 kl.12:44

Ønsker deg og den fine bloggen ei god helg! :)

@Mariehg

29.04.2010 kl.16:48

Broken Bells er en duo jeg tror jeg virkelig kommer til å like! :D

Skriv en ny kommentar

hits