Related Posts with Thumbnails

ISIS.

Da var dagen kommet, den dagen der det kommer musikk som kan kalles metal på denne bloggen!

Bandet som får æren av å slå et slag for den hardere typen musikken er Isis, et band som for enkelhets skyld kalles metal men som har så mye mer enn det å by på. Bandet utforsker nye ting hele tiden og er i stadig forandring når det gjelder lydbildet deres, men samme hvor mye de forandrer seg så er det fremdeles Isis sin sound du hører. For de der ute som elsker nye sjangerbegrep og slikt så kaller vår kjekke venn The Internet Isis for Post-Metal, hva det betyr kan du fundere på selv! Vokalen kan være silkemyk men også temmelig brutal til tider, men ikke på den standariserte popmetal måten som vi dessverre ser mer og mer av nå til dags.

Spotify: ISIS

En liten ting, for de som er interessert i å få alt som har vært innom denne bloggen og alt som dukker opp på bloggen i en spilleliste på Spotify, redningen er kommet! Trykk på dette: NyMusikkHverDag.blogg.no

Låten jeg deler med deg heter Carry og er en sang med en vanvittig kul stemningsfull oppbygning som resulterer i et seigt og nydelig sluttparti, denne låten viser mest av den harde delen av Isis sin musikk. Hør og nyt!Vi snakkes!

Én kommentar

Thea

03.05.2010 kl.18:31

Kom ved en tilfeldighet over bloggen din, og må si at musikken her er fantastisk! Jeg kommer helt klart til å følge den fremover, og du har nå offisielt en ny tilhenger på bloglovin!

Skriv en ny kommentar

hits