Related Posts with Thumbnails

ANNA VON HAUSSWOLFF.

Svensk dame med en stemme sendt til oss fra høyere makter og musikk som gir deg frysninger nedover ryggen!

Denne damen gjorde vanvittig godt inntrykk på meg da jeg hørte henne for første gang, stemmen var der, musikken var der og stemningen den var definitivt der. Litt tid har gått siden den gang og jeg har hørt veldig lite på henne i det siste (Dukket først opp for noen måneder siden) Igår så jeg en anmeldelse av det nye albumet hennes, da kom jeg plutselig på hvor fantastisk musikken hennes var!

Albumet Singing From The Grave, hennes debutalbum kommer ut i disse dager og etter de låtene jeg har hørt er det et svært lovende album. Dagbladet har allerede kommet ut og kalt henne "Sveriges svar på Susanne Sundfør", det kan godt hende. Instrumentalt sett er de svært forskjellige, der Sundfør eksperimenterer og leker med det elektroniske holder Anna Von Hausswolff seg inne i sin verden av dramatisk pianopop. Stemmene kan sammenlignes da, men det er ingen dum ting! både Von Hausswolff og Sundfør har nydelige stemmer.

Låten jeg deler med deg heter Pills og ligger på en EP hun ga ut tidligere i år, dere med Spotify må nok vente litt til før hele albumet kommer ut! Trykk på bildet av henne til venstre for å klikke deg inn på MySpace siden hennes.

Vi snakkes!

Én kommentar

Åsne

13.05.2010 kl.19:58

hun var flink. hun er jo svensk.

jeg skal høre på henne nå, for jeg skal sove

Skriv en ny kommentar

hits