Related Posts with Thumbnails

VILLAGERS.

Nydelig Indiepop/rock fra Irland, queue frysninger på 1-2-3..... nå!Bandet Villagers startet som et enmanns prosjekt (og på et vis er det det fremdeles) Mannen bak det hele heter Conor J. O'Brien, en enormt dyktig ire som lirer av seg perfekte låter gjennom hele debutalbumet Becoming A Jackal. Som band er Villagers kompetente til tusen, musikalsk sett får jeg assosiasjoner til både Death Cab For Cutie, Fleet Foxes og inni mellom litt Beirut (Som jeg allerede har skrevet om her på bloggen, trykk på denne setningen for å lese det innlegget!) Selv om alle disse assosiasjonene jeg nevner er sanne så har Villagers et distinkt særpreg som gjør at hele albumet blir en fryd å høre på! Dessverre så har ikke Spotify fått hele albumet enda, kun låten som er dagens låt idag.

Dagens låt er tittellåten på debutalbumet, nemlig låten Becoming A Jackal. Hør og nyt!Vi snakkes!

5 kommentarer

davidpollen

07.06.2010 kl.11:20

Indeed. Hva slags musikk liker du best om dagen?

davidpollen

07.06.2010 kl.13:46

Gallows ja, ganske stort spenn i forhold til The Antlers. Heller mer over på sistnevnte :)

Trentemøller er også mycket mycket bra. Uten tvil en av de viktige faktorene til at house/technoscenen har utviklet seg som den har gjort de siste årene.

Jeg er egentlig ganske altetende, så lenge det har en nerve og det ligger et hjerte bak. Gjerne et sunt hjerte :) Slenger du på gode verdier, så er jeg definitivt solgt!

Men det blir litt mer elektronisk på bloggen ja. Legger litt større tyngde der, bevisst gjort for at andre kan få øynene mer opp for den slags.

Lager du noe musikk selv? if so, please tell :)

Susanne

07.06.2010 kl.14:28

Dette var jo kjempe bra :D Likte de kjempe godt ! :D

Anne

07.06.2010 kl.16:45

Hærlige musikk :)

davidpollen

08.06.2010 kl.08:00

Det hørtes ut som to interessante prosjekt. Send over noen myspacer a, så får jeg tune into it.

Jeg lager musikk på datamaskin :) Har vært househead i mange år, men lager litt mer forskjellig nå.

Du kan jo sjekke min myspace hvis du vil. Det er litt forskjellig der. House, Chiptunes, Indie-Nudisco. "The Up" er den nyeste jeg har laget.

http://www.myspace.com/davidpollen

Skriv en ny kommentar

hits