Related Posts with Thumbnails

BIG BLACK.

At dette bandet ikke finnes på Spotify eller WiMP er en skam.Big Black, et ukjent band for de aller fleste, til og med meg helt til Japandroids (som du finner et innlegg om her) covret en låt av dem på B-siden av singelen sin Art Czars. Coveren gjorde meg interessert i musikken til Big Black og heldigvis for det, musikken er fantastisk kul! Støyete rock med fuzzfylte gitarer og hardtslående trommer ramser opp Big Black, det er repetivt men ikke kjedelig, heftig men ikke stressende. Fantastisk med andre ord! Mannen bak bandet heter Steve Albini, som noen kanskje kjenner som produsent for denne lange listen med band: Pixies, Nirvana, PJ Harvey, Low, Blues Explosion, Mogwai, Bush, Cheap Trick, Neurosis, Godspeed You! Black Emperor, mclusky, The Jesus Lizard, The Breeders, High on Fire, Fugazi, Page and Plant og Superchunk. Med andre ord en erfaren mann.

Dessverre finnes ikke Big Black på verken WiMP eller Spotify, men trykk på linkene under for å sjekke ut de tidligere innslagene på bloggen!


Dagens låt heter Things To Do Today, den ligger på EPen Heartbeat fra 1987. Beinhard låt fra en sinnsyk EP, hør og nyt!Vi snakkes!

Én kommentar

Sondre

13.06.2010 kl.13:38

Big Black Meatstick?

Skriv en ny kommentar

hits