Related Posts with Thumbnails

THEMSELVES.

Eksperimentell hip-hop med frekk og freidig rapping? Check.

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/382226/Themselves.jpgThemselves kaller de seg, en hip-hopduo fra California, USA som presser grensene for hva som kan bli gjort innen hip-hop så langt fra hverandre som overhodet mulig. Musikalsk sett har de snev av avant-garde, lo-fi, oppdelte beats og surrealisme inni bildet. Lyrisk sett er de både morsomme, abstrakte, konkrete og surrealistiske. Gruppen startet ved at Dose One og Jel (som er medlemmene) begynte å sende opptak til hverandre av ting de hadde spilt inn. Det tok ikke lang tid før de fant ut at de kunne skape god musikk sammen, de begynte å spille inn låter sammen og etter litt tid var de blitt Themselves. (no pun intended)
 
De var også nøkkelbrikker i oppstarten av Anticon, et plateselskap med base i Bay Area, hvor blant annet WHY? fikk sin start. Themselves har gitt ut flere album i sin levetid, alle er like fantastiske. Med andre ord, sjekk disse gutta ut!


Låten jeg deler med deg er andresporet på debutalbumet Them, låten heter Directions To My Special Place. Hør og nyt!Vi snakkes

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits