Related Posts with Thumbnails

ANEW REVOLUTION.

Det er på tide med litt metal her på bloggen, sint musikk av sinte menn.Bandet Anew Revolution er et av disse bandene som rett og slett sparker så mye baller at jeg ikke bryr meg om argumentene mot dem, du kan si at de gjør det samme som Drowning Pool, Godsmack, Dope og lignende band har gjort tidligere. Til det svarer jeg; Ja, men gjør det noe? Disse gutta fortjener flere fans, musikken er hard men catchy, aggressiv og presis i svingene. De har vært på turne med tidligere nevnte Drowning Pool, Dope og en lang rekke andre band de siste årene, på scenen er ANew Revolution både hardtslående og erfarne. Til nå har de gitt ut to EPer og to hele album, det nyeste så sent som i år, iMerica heter det.

Låten jeg deler med deg heter Head Against The Wall og er første singelen ifra det nye albumet, sangen sparker hardt ifra seg med både heftig tromming, riffing og catchy refrenger. Hør og nyt!Vi snakkes!

Én kommentar

captainobvious

26.06.2010 kl.04:50

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=133112070051320

HEY ALLE TRØNDERE! OM DERE DIGGER BAND OG VIL SPILLE I ET SELV, STIKK INNOM FACEBOOK GRUPPEN OVER OG FINN FOLK SOM DERE KAN SPILLE SAMMEN MED!

Du har en koselig blogg, håper du tilgir at jeg leter etter folk å fylle gruppen med, men folk er vanskelige å nå på internet om man ikke peiler inn på ting folk driver med. Og mange leser blogger om musikk, så jeg håper å fange flest mulig gjennom dette.

Ha en kjempefin dag videre. Og takk for hjelpen du gir ved å ha en blogg som tar opp temaer rundt musikk.

Skriv en ny kommentar

hits