Related Posts with Thumbnails

OKKULTOKRATI.

Hvis kompromissløs, rå, seig, aggressiv, maktdemonstrerende og knusende metall er din greie, les videre.Okkultokrati er et av de etter hvert mange bandene her til lands som havner på Fysisk Format, et plateselskap som i løpet av rundt 2 år har bygd opp en heftig bataljong med hardtslående band. I stallen finner du band som Haust, Blood Command, Kaospilot, Årabrot sammen med dagens band, Okkultokrati. Denne gjengen som holder til i Oslo spiller mørk mørk metall blanda med en god del hardcorekrydderier, noe som gjør at debutalbumet No Light For Mass blir spennende hele veien gjennom og aldri daffer av. Låtene er tro det eller ei catchy til tider, selv om det kanskje ikke er akkurat det bandet er ute etter med musikken sin. Jeg sjekka ut albumet via WiMP dagen det kom ut og likte det jeg hørte men jeg la det litt til siden på grunn av andre album som kom ut samtidig. Plata ble da plassert i glemmeboken helt til jeg i sist uke plukka opp vinylutgaven av albumet på Platebutikken Tiger sin bod på Hovefestivalen 2010, det angrer jeg ikke på! Albumet sparker rett og slett baller. Før albumet dukka opp ga de også ut en EP på 7" vinyl, tittelen på denne var Knarkskog, den er dessverre for meg (jeg vil gjerne kjøpe den) utsolgt for øyeblikket men hvis den plutselig dukker opp igjen skal du ikke se bort i fra at den havner hjemme hos meg!


Trykk på Last.Fm logoen over for å laste ned noen låter av bandet gratis og lovlig!

Dagens låt er åpningssporet på albumet No Light For Mass, låten heter On Mouth Of Hells. Hør og nyt!Video:Okkultokrati - On Mouth Of Hells from Gaute Springgard on Vimeo.

Vi snakkes!

2 kommentarer

LillaHimmel

08.07.2010 kl.14:01

Knarkskog EP fortsatt tilgjengelig her:

http://tigernet.no/shop/search.php?search=okkultokrati

http://www.looop.no/shop/search.php?Submit=Search&q=okkultokrati

Roger Hansen

08.07.2010 kl.14:28

LillaHimmel: Det visste jeg ikke dessverre, kult å se at den fremdeles er i omløp. Blir nok en bestilling fra min side i løpet av kort tid!

Skriv en ny kommentar

hits