Related Posts with Thumbnails

WOLF PARADE.

Nervøst stødig, sterkt og skjørt er alle ord som kan beskrive Wolf Parade.Hvis jeg sier til deg at jeg har funnet et band som spille indierock som låter som Arcade Fire sitt perfekte oppvarmingsband med en vokalist som er en mellomting mellom Jello Biafra fra Dead Kennedys blanda med mer standard indierock stemmer, hva sier du da? Du sier sikkert, hva faen? Jello Biafra høres da ikke sånn ut. Hvis du sier det så har du forsåvidt rett, de synger ikke likt men det er noe i stemmen til Spencer Krug, vokalisten i nettopp Wolf Parade. De har gitt ut 3 album sålangt og du bør definitivt sjekke dem ut! Wolf Parade har faktisk varmet opp for Arcade Fire, noe de passer perfekt til. Der hvor Arcade Fire kjører en mer trygg vei kjører Wolf Parade på og ender opp som en mer rocka gruppe enn det Arcade Fire er. Med andre ord er Wolf Parade verdt en lytt og to!

Låten jeg deler med deg er åpningssporet på det nye albumet deres Expo 86, låten heter Cloud Shadow On The Mountain. Hør og nyt!Vi snakkes!

Én kommentar

Anne Stine

12.07.2010 kl.21:44

trykket meg tilfeldigvis innom denne bloggen - og det passet meg perfekt ettersom jeg er på jakt etter litt ny musikk til ipoden. er utrolig lei av listepop, så dette var en artig side å bumpe innom. her skal jeg innom flere ganger! herlig og ryddig design! god sommer:)

Skriv en ny kommentar

hits