Related Posts with Thumbnails

BLACK STROBE.

Feitere versjon av I'm A Man tror jeg virkelig ikke eksisterer.Black Strobe er et rart fenomen, de lager electronica med mange dansbare hooks og låter samtidig som de har en bluesrock låt på soundtracket til filmen Rocknrolla. Få som kan skryte på seg den slags. De slapp albumet Burn Your Own Church i 2007, albumtittelen refererer til norsk black metal. Til og med åpningssporet refererer til norsk black metal, låten har faktisk tittelen Brenn Di Ega Kjerke (nynorsk til og med) en dansbar men mørk electronica låt. Bandet har holdt det gående siden 1996 og ligger i grenseland mellom dancerock og electronica. Bland dette med en vokal som minner helt sinnsykt om Nick Cave så har du en oppskrift på suksess. Sjekk dem ut hvis du vil høre noe du tvilsomt har hørt før, og hvis du har hørt det før så har  du aldri hørt det bli gjort så bra!


Låten jeg deler med deg er andresingelen fra albumet Burn Your Own Church, låten er en cover av den gamle blueslåten I'm A Man. Feiteste gitarlyden den låten har hatt noensinne tror jeg. Hør og nyt!Vi snakkes!

Én kommentar

Susanne

11.09.2010 kl.01:10

Denne sangen er råstilig, men resten av soundtracket til RockNRolla er ganske bra det og :P Filmen er jo noe for seg selv - awesome.

Skriv en ny kommentar

hits