Related Posts with Thumbnails

KONSERTER: ØRLITEN SYNKOKE TURNE.

Hvis du holder til i Oslo, Trondheim eller Nesna så bør du få med deg dette!

SynKoke er noe helt unikt. Helt tilbake i April skrev jeg et innlegg om dem etter jeg hadde opplevd en konsert de spilte i Haugesund. Det kan du lese HER.En SynKoke-konsert er noe alle bør oppleve, jeg beskrev min opplevelse slik i innlegget jeg linket til over: "De spilte et sett på rundt en time, den timen er den heftigste timen jeg har vært inne på Cafe Moody. Temmelig langt oppe på listen over de beste konsertene jeg har sett i løpet av livet mitt. Fantastisk samspill, kontante overganger, ekstreme taktskifter og et kraftfull og maktdemonstrerende lydbilde er bare noen av tingene jeg kan trekke frem om konserten." Så ja, hvis du holder til i en av de tidligere nevnte byene så bør du vurdere å stikke innom, du kommer ikke til å angre.

Datoene er:
Oslo/Revolver - 20.okt
Nesna/Thorvalds - 22.okt
Trondheim/Fru Lundgreen 23.okt

Se video fra når SynKoke hadde soundcheck tidligere i år på Kvarteret i Bergen, en liten forsmak på hva du har i vente hvis du tar turen innom en konsert!

Vi snakkes!

Én kommentar

@Mariehg

11.10.2010 kl.20:56

ah, de er supre live! litt sær musikk, og ikke alle synes det er like bra, i alle fall ikke blant mine venner. Men jeg elsker det. Det er utrolig spenstig og utfordrer hjernen i å finne de forskjellige taktene :D deilig. skulle ønske jeg fikk sett de den 20. men neida :/

Skriv en ny kommentar

hits