Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: BEAUTY IN DEFEAT - RUDI.

En demonstrasjon i gjennomtenkt og effektiv popmusikk.


Rudi, en norsk musiker som nylig kom tilbake til hjemlandet etter fire år i London, England. Tiden i utlandet har han brukt på å skrive låter, nydelige poplåter som låter både som høyt gjennomarbeidet samtidig som det høres ektefølt ut. Dette er ingen overfladisk tulling som vil kjenne penger på å lage effektiv og catchy popmusikk, han vil bare lage musikken og spille den for andre. Albumet, Beauty In Defeat ble sluppet denne mandagen, rykende ferskt album med andre ord.
Det som skiller Rudi fra andre norske popmusikere er at det høres ikke ut som en typisk norsk popmusiker. Det er voksent, det er internasjonalt, det er backingband, det er indie og det er pokker meg catchy til tusen. Låter som Why, Why, Why og Oh, Light, Oh Love er perfekte eksempler på dette. Dette er låter som fortjener et stort publikum, allsangpotensiale for å si det sånn. I motsatt ende av skalaen har du låter som Any Longer, en låt som henger og dingler mellom ballade og pop-rock magi. Jeg må også nevne låten Glow In The Night, en av albumets sterkeste låter, vakkert og enkelt bygd opp men pokker så bra.

Alt i alt er Beauty In Defeat et herlig album, et album som har blitt jobbet mye med for å få det beste ut av låtene. En liten beskjed til de av dere som er av typen hipster, (Jeg vet dere er der) ikke bli skremt av popmusikk-stempelet, dette er ekte vare. Rudi har ikke levert det beste albumet denne høsten, men det er pokker meg noe av det fineste jeg har hørt innen pop-rock på lang tid.

Hør albumet i Spotify eller WiMP!

Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits