Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: S/T - KENNETH ISHAK AND THE FREEDOM MACHINES.

På sitt nye album boltrer Kenneth Ishak seg i et landskap hvor både Cold Mailman, Radiohead og The Postal Service blir hintet til.


På sitt nyeste album Kenneth Ishak and The Freedom Machines er det pop og rock som står i hovedsetet, selv om albumet er langt fra konvensjonelt. Mange av låtene er oppbygd utradisjonelt og bandet er ikke redd for å begi seg ut på både en og to sjangersammensmeltinger på dette albumet. Låtene høres både gjennomtenkte og improviserte ut, mye spilleglede å finne her. Stemmen til Kenneth Ishak og resten av lydbildet skaper en stemning du ikke kan motså, rett og slett herlig.

Musikken ligger et sted mellom singer/songwriter og gjennomtenkt poprock, med litt forskjellige sjangre drysset over. Låter som The Broadest Avenues får meg til å mimre tilbake til 2003 mesterverket fra The Postal Service, Across The Ice minner litt om Cold Mailman og låten The Hoaxxx kan minne om både The XX og diverse prosjekter av Ben Gibbard. Men, selv om disse assosiasjonene dukker opp så er dette et veldig eget album, Kenneth Ishak driver ikke med rip-off her. Kenneth Ishak and The Freedom Machines har mye å by på, jeg tar gladelig imot og det bør du også.

Alt i alt er dette et herlig poprock album med en avslappet stemning fra start til slutt som aldri blir kjedelig. Det er vakkert, det er behagelig og jeg digger det. Som de fleste andre album har dette også låter jeg ikke falt 100% for, men heller falt 70% for dem. Med andre ord, et solid album som bør høres av alle med sansen for herlig singer/songwriter poprock!

Hør albumet i Spotify eller WiMP!

Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits