Related Posts with Thumbnails

DAS RACIST.

Trenger du ny hip-hop/art-rap å sette tennene i? Das Racist er her nå for å hjelpe deg slukke tørsten/hungeren.For meg er hip-hop og rap veldig varierende, med tanke på kvalitet og integritet. Jeg setter heller på albumet Them av Themselves enn å fyre opp den nye skiva til Eminem, kjører heller på med Notorious B.I.G enn å høre på The Game. Derfor liker jeg Das Racist, de er så sinnsykt langt borte fra alt du kan kalle mainstream og sell-out. En rapduo som hevder at de finner inspirasjon fra både Butthole Surfers, M.I.A, Talking Heads og Ghostface, ja de gjør det. Musikken er catchy, tekstene er sære som faen og det groover noe sinnsykt. I tillegg til dette så får du store deler av musikken deres gratis, seriøst. Denne uka la de ut hele to mixtapes på nettet som du kan laste ned, lovlig og gratis. Mixtapene Sit down, man er to kraftige og friske pust i min hip-hophverdag. Det er sært, det er herlig og det er independent som f. Mixtapen inneholder også en låt som heter People Are Strange, som er The Doors-klassikeren i oppdatert hip-hop stil, herlig frekt.

Last ned mixtapen ved å trykke på linken under:
Sit Down, Man - Das Racist FREE DOWNLOAD

Sjekk ut låten Sit down, man fra mixtapen i videoen under! Med på vokal er El-P som leverer et sinnsykt fett vers. Hør og nyt!

Bonus video! Se og hør på eget ansvar, du er herved advart. Låten er sinnsykt sinnsykt sinnsykt catchy og mest sannsynlig kommer du til å få den integrert i hodet ditt i flere dager. Just sayin'.

Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits