Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: FEELS LIKE CALIFORNIA - MARK HUFF.

Rock og country i skjønn forening, det føles litt som California.Mark Huff, en singer/songwriter fra Las Vegas som spiller en form for country med mye rock i seg, assosiasjoner til både Neil Young og Bob Dylan er uungåelige. Feels Like California er Huff sitt tredje album og legger mye vekt på countryrock/americana stemningen uten å bli verken for stereotypisk eller kjedelig. Låter som Only Birds Are Free kjører en countryrock-rute som vi har hørt mange ganger før, uten at det blir flatt og anonymt, tvert imot. Låten som følger, I Am Listening peiser på med mye trykk på rockedelen av Huff sin musikk.

Feels Like California er en ganske oppsummerende albumtittel egentlig, musikken er sommerslig, varm og koselig, samtidig som det også rocker. Huff går aldri for mye over til bluesrock, selv om det blir hintet til innimellom, han lener seg heller mot 70tallets folk-rock på de låtene som har litt ekstra fuzz i gitarene, som på nevnte I Am Listening, definitivt et av albumets høydepunkt.

Alt i alt er Feels Like California et herlig album, med både fine melodier, følelsespreget låtskriving og mye sjel. Mark Huff oppfinner ikke hjulet her, men han er pokkers god til å bruke det til noe godt!

Mark Huff skal spille konsert i følgende norske byer i November:
20. November: Stødden, Haugesund
21. November: Victoria Café & Pub, Bergen
22. November: Buckley´s Pub, Oslo
24. November: Credo, Trondheim

Vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits