Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: SKOT & SKRØMT - BEINKJØR.

Det første som slår meg med Beinkjør er at jeg hater det, det andre som slår meg med Beinkjør er at jeg digger dem.Beinkjør er et rølpete punkspelmannslag som de kaller seg selv, musikken er rett fram punkrock med kjappe trommer og gitarsoloene er over etter 5-10 sekund, sånn punk skal være. Til tider høres det sinnsykt catchy og kult ut, men innimellom blir det altfor cheesy og rølpete. Det føles litt som en parodi på punkrøttene, noe jeg får en litt vond smak i munnen av. Låten Lærdal Rebel Rock 'N' Roll Radio er et perfekt eksempel på sanger Beinkjør klarer å overbevise på, de balanserer fint mellom småteit rølpepunk og old school punk rett fra hjertet.

For meg er Skot & Skrømt et forvirrende album. Det er fengende musikk som utvilsomt kan oppnå allsang på Beinkjør sine konserter, men på plate blir det ikke alltid like kult. Noen låter smeller avgårde og funker knallbra, men albumet har også låter som blir for mye rølp og for lite god låtskriving.

Alt i alt er Skot & Skrømt noe alle som liker norsk punk bør sjekke ut, selv om langt ifra alle kommer til å digge det. Det er ikke et forferdelig album, men det kunne blitt så mye bedre. Jeg håper Beinkjør treffer blink på neste album, de har mye potensiale i seg, men det kommer ikke godt nok frem på dette albumet.

2 kommentarer

Helene & Espen

16.11.2010 kl.13:02

elsker bloggen din, fast leser :)

kommenter gjerne tilbake

F. Simensen

16.11.2010 kl.21:43

Perfekt beskrivelse! Kunne ikke ha sakt det bedre sjøl! Rock For Rus fra 2008 er hakket bedre etter min smak, men alt i alt holder de rølpet oppe i skyene på den samme måten der også.

Skriv en ny kommentar

hits