Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: MISTY RANGE - MISTY RANGE.

Støy, skitne gitarer og dundrerende trommer i skjønn forening.Misty Range er en bråkete, vakker og svevende duo som spiller støyete experimental rock med innslag av både shoegaze og jazz. Bandet Misty Range er Arve Paulsen på hovedsaklig gitar og mumlevokal, samtidig som han tar ansvaret over de alle instrumentene på albumet utenom trommene, de tar nemlig Stig Rennestraum seg av. Sammen lager de shoegaze-ish experimental rock med veldig mye vekt på experimental. På sitt selvtitulerte debutalbum kjører de på med riff på riff, pulserende trommer og en enorm vegg av lyd.

Albumet svever hele tiden mellom riffbasert rock og mer alternativ rock (et mer avslappet Oneida, muligens) På andresporet 19:03 titter den rolige siden av Misty Range frem, med behagelige gitarlinjer og svevende shoegaze-effekter på gitaren, pluss gitarsolo såklart, og ja, alle låtene sine navn er klokkeslett mellom 19:00 og 20:00, ikke spør meg hvorfor. Misty Range sklir hele tiden inn og ut av det rolige og det harde, med mest trykk på det avslappende lydbildet. Selv om dette er veldig alternativ musikk så er det mye som gjør musikken minneverdig, fengende riff, tekstlinjer som setter seg fast i hodet ditt og en overhengende følelse av at albumet er dedikert til deg, selv om det ikke er det.

Alt i alt er Misty Range sin debut et herlig album, et album du kan komme tilbake til gang på gang å finne noe nytt på hver eneste gjennomspilling. Definitivt et album jeg anbefaler!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits