Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: CONFESSIONS - ORANGO.

Groovy, laidback og pur rock fra en trio som vil få deg til å danse, that's all.Orango gir ut albumet Confessions mandag 24 Januar, et album fullstappet av basslinjer, trommerytmer og gitarriff som oppfordrer til både dans og mimring. De legger seg på et lydbilde som gir utvilsomme assosiasjoner til både 1970tallets bluesrock og 1990tallets stoner rock, uten å bli for seigt. Låter som åpningssporet Freedom Train er herlig fuzzfylte beist som du må være i koma for å ikke begynne å rocke med rockefoten til. Dermed basta.

Slik fortsetter det gjennom så og si hele albumet, Orango vil levere rock, enkelt og greit. Noe de gjør enormt bra. Riff på riff på riff blåser over deg, trommene rocker og bassen er leken og groovy, albumet oser spilleglede. Til tider høres de ut som et hakket hardere BigBang, andre ganger skulle man tro de var reinkarnerte rockeguder fra det herlige 70tall, mektig til tusen. Gromlåtene står på rekke og rad, låter som Mescalero Hot Ride, Dr. Breakdown, Black Queen og Swamp Fever stikker seg ut som høydepunkter, uten å gjøre de andre låtene svakere av den grunn. Confessions er et kvalitetsikret album, ingen svake punkter.

Alt i alt er Confessions et nært perfekt rockealbum, Orango serverer oss ikke noe nyskapende men du skal være temmelig antirock for å ikke like smaken av Confessions. Definitivt verdt både en lytt og et kjøp!

Hør og se musikkvideoen til låten Freedom Train i videoen under!

2 kommentarer

AlwaysMusic - Erik

22.01.2011 kl.19:13

Hører nå på dem i Spotify, dæ det er grutt i de gutta :D

Joakimbb

27.01.2011 kl.15:10

confessions er da ikke på spotify, erik?

Skriv en ny kommentar

hits