Related Posts with Thumbnails

TREMORO TARANTURA.

Er det shoegaze? Er det ambient? Er det post-rock? Er det trance? Det er Tremoro Tarantura, og det er herlig.


Vakkert polaroid tatt av Christina Undrum Andersen, flere bilder tatt av henne her: linklinklink

Tremoro Tarantura er et band du kanskje ikke har hørt om, eller, å kalle det et band er å kanskje dra det litt langt. Egentlig kan Tremoro Tarantura kalles et enmannsprosjekt, det meste blir gjort av et menneske. Utenom dette er det veldig lite jeg vet om prosjektet, informasjon om dem finnes knapt. Noe som egentlig ikke gjør noe, med denne type musikk er det sjeldent man ser artistene fremme i rampelyset, mystikk er viktig. Musikken til Tremoro Tarantura kan oppsummeres med disse ordene: svevende, mystisk, mørk stemning, kulde og varme samtidig og gode øyeblikk drysset litt her og der i de lange komposisjonene de skaper.

Låten du kan høre og laste ned helt gratis i spilleren under varer i over 9min men til tross for lengden blir den aldri kjedelig, men heller aldri masete. Dette er stemningsmusikk, etter du har hørt låten kan du ikke nynne melodilinjene til en kompis for å beskrive låten, rett og slett fordi det har skjedd så mye de 9minuttene at du sitter tom og tankefull når låten tar slutt. Det er en herlig følelse, som ihvertfall har fått meg til å lytte til denne låten gjentatte ganger etter hverandre.

Vær kul og lik dem på facebook da, trykk på denne setningen du.

Sangen du får høre i spilleren heter Traumarium, en komposisjon på hele 9:44. En storslått, minimalistisk og stemningsskapende sang som er helt gratis å både lytte til og laste ned rett her på bloggen. Hør og nyt!

TRAUMARIUM by TREMORO TARANTURA

2 kommentarer

AlwaysMusic - Erik

17.02.2011 kl.20:20

Uff, den er ikke på spotify D:

Roger Hansen

17.02.2011 kl.22:53

AlwaysMusic: No need! Du kan laste låten rett fra spilleren på bloggen.

Skriv en ny kommentar

hits