Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: FEILFØDT - BRUTAL KUSTUS.

Mest sannsynlig det sprøeste hardcore-bandet i Norge, Feilfødt er her for å leke med grensene mellom humor, hardcore og helvete.

Feilfødt, Smestads helter som du får inntrykk av at de kan være etter et par gjennomlyttinger av Brutal Kustus, en EP med åtte spor som ligger og sparker vilt i lufta med punka riff, heftige trommer, moshpit-partier slengt overalt og ganske morsomme tekster også. Lydbildet til Feilfødt er definisjonen av tight, alt flyter sammen sømløst, det er både lekent og disiplinert. Du trenger ikke gå lenger enn ti sekunder inn i åpningssporet Brutal Kustus før du forstår hvordan Feilfødt høres ut.

Musikalsk sett er gutta i Feilfødt plassert i en gråsone mellom thrash-metal, hardcore anno 1980-tallet (type Black Flag osv), Kvelertak og selveste Black Debbath. En spesiell suppe med assosiasjoner, heldigvis smaker det enormt godt.

Feilfødt - Brutal Kustus by TigerFysiskFormat

Brutal Kustus EP er en utgivelse med åtte låter på under sytten minutt, med andre ord er dette en rask affære, bare en låt nærmer seg tre minutt i lengde. På det jevne ligger hver låt rundt 2:30, korte smell med riff og spark. Korte låter kan gjøre en utgivelse anonym, låtene blir ofte litt for like hverandre. Heldigvis for Feilfødt sin del er dette langt fra sannhet, hver eneste låt er lett å skille mellom, alle har noe eget å fortelle, noe nytt å komme med. Denne EPen er noe alle fans av trash-metal, hardcore, punk og moshpits kommer til å forelske seg i. Løp og kjøp, hør og mosh!

4 kommentarer

Piggvar

28.02.2011 kl.10:13

Jeg fant denne anmeldelsen HYGGELIG!

Chernobyl

28.02.2011 kl.13:23

Piggvar har selvfølgelig rett.. det er HYGGELIG!

thrasher

28.02.2011 kl.16:28

det heter ikke trash metal.. get your facts straight.. tHrash metal heter det=)

geir

13.03.2011 kl.03:53

Hvorfor sammenligne med Kvelertak!?!? Du fornærmer Feilfødt!

Skriv en ny kommentar

hits