Related Posts with Thumbnails

NYHETER: RYKENDE FERSK LÅT FRA THE STROKES!

Ny musikk fra The Strokes er alltid fint, idag er en fin dag!The Strokes, bandet som sparket frisk pust i indie-rock på starten av 2000-tallet er snart ute med sitt nye album Angles, førstesingelen Under Cover Of Darkness dukket opp for en liten stund siden, nå er det duket for enda en låt! Sangen heter You're So Right, som dukker opp som b-side på 7" vinylen til Under Cover Of Darkness. Hør låten under! The Strokes omfavner et litt mørkere lydbildet etter min mening, hva synes du?

For de som lurte, bildet under er cover-arten til Angles, som er ute 18/03 her i Norge!

3 kommentarer

Live

01.03.2011 kl.14:08

Rar sang, men jeg liker det! Det er ikke så veldig Strokes-ish, men kult! Setter liksom litt ekstra særpreg. Synes personlig at Under cover of Darkness er bedre, til tross for at jeg ikke liker å rangere musikk.

AlwaysMusic - Erik

10.03.2011 kl.18:48

Har kun hørt på de to første albumene til the Strooks, men dette var ikke noe i nærheten av det lydbilde de hadde da. Spent på hvordan helheten av albumet som kommer kommer til å bli ^^

Roger Hansen

10.03.2011 kl.19:32

AlwaysMusic: Det er sant, ganske annerledes enn debutplata dette her. Minner litt om det de gjorde på forrige album deres, First Impressions Of Earth, litt mørkere album enn de første. Satser på at de fremdeles vet hva de driver med!

Skriv en ny kommentar

hits