Related Posts with Thumbnails

NYHETER: PANGSTART FOR DET FERSKE BODØ-BASERTE BEYOND RECORDS.

Det rykende plateselskapet Beyond Records gir bort både indierock og hardcore gratis, begge deler fra det musikalske Mekka som Bodø har blitt de siste årene.

Beyond Records er et rykende ferskt plateselskap fra Bodø, som i løpet månedene som kommer vil presentere et knippe lovende bodøband. De første bandene ut er hardcore-kvartetten Gabriel og indierockerne i Ihab. Låter fra begge band kan lastes ned og lyttes til her: www.beyondrecords.no.

Først ut.....
GABRIEL
Gabriel er et av de aller ferskeste tilskuddene på bodøstammen. Tenåringene i kvartetten kombinerer blytung postmetall med energisk hardcore på sin helt særegne måte. Til tross for at bandet er så ferskt at antall konserter kan telles på en hånd, har de bemerket seg som et fabelaktig liveband i hjembyen.

Gabriels første utgivelse, EP-en 'Silverthread', vil se dagens lys i april. Miksing og mastering er gjort av Hallstein Sandvin og Martin Bowitz (Kråkesølv, Kollwitz, Cold Mailman).

Lytt og last ned gratis låt her:
Gabriel - Point of Subversion

nrk.no/urort/Artist/gabrielbodo

 

Neste band ut..
IHAB
Forstadspoetene i Ihab spiller indierock med sannferdige nordnorske tekster. De unge og ambisiøse guttene har to års bandaktivitet, et par turnéer og en rekke konserter bak seg, men kommer nå med sin første skikkelige utgivelse. 'Marionettedukke EP' kommer i løpet av våren, og har også latt Hallstein Sandvin og Martin Bowitz ha en finger med i produksjonspillet.

Lytt og last ned gratis låt her: Ihab - Marionettedukke
nrk.no/urort/Artist/IHAB/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits