Related Posts with Thumbnails

MOLD BREAKER.

Cavalera er et etternavn med legendariske røtter innen metal-sjangeren, nå kommer en ny generasjon Cavalera-brødre opp og skaper rabalder!Det er lov å ikke like Sepultura, Soulfly eller Cavalara Conspiracy for den del.
Det man ikke har lov til derimot er å nekte på Cavalera-brødrene sin rolle innen hard, riffbasert metal. For min og mange andres del er Sepultura en hjørnestein i nettopp brutal, heftig riffbasert metal. I 2011 kjøre fremdeles de gode gamle brødrene videre med Cavalera Conspiracy, med andrealbumet Blunt Force Trauma som dukker opp i butikkene helt på tampen av Mars måned. MEN! Nå er det en ny generasjon som vil ut og brøle, riffe og få publikum til å gå amok.

Max Cavalera sine sønner, Igor (oppkalt etter broren) og Zion er to av medlemmene i Mold Breaker, på trommer og gitar. Musikken er minst like brutal som Sepultura i sine glansdager, men med et moderne uttrykk. De lener seg både på tradisjonsrike death/trash-metal tendenser samtidig som moderne metal blir skvist inn. En ekstra positiv ting er at vokalen er noe av det kuleste jeg har hørt innen metal sålangt i år, og disse gutta er fremdeles temmelig unge!

Dessverre kan du ikke høre dem her i innlegget.. Eneste klippet jeg klarte å presse ut av YouTube var et forferdelig live-opptak, grøtete lyd deluxe. Heldigvis kan du trykke på bildet under for å bli sendt avgårde til to brutale låter som jeg håper at alle fans av brutal metal kommer til å sette pris på!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits