Related Posts with Thumbnails

FESTIVALFOKUS: VIKEDAL ROOTS MUSIC FESTIVAL.

Hva sier du til en festival som stapper singer/songwriters, amerikansk hippie-revival, jazza sigøyner-galskap og store trygge norske artister inn i et idyllisk norsk ferielandskap?


Bilde: Jethro Tull headlinet fjorårets Vikedal Roots Music Festival.

Vikedal Roots Music Festival er en festival som strekker seg over fire dager i Juli, nærmere bestemt 7-10. Juli. I den lille bygda Vikedal 5 mil utenfor Haugesund, Rogaland blir du servert store og små artister på en festival som verken er knøttliten eller megastor. Med artister som Kaizers Orchestra, Odd Nordstoga, Bjørn Berge, First Aid Kit, Farmers Market og Orango har festivalen fristelser til deg som vil se de store solide artistene, men også noe nytt og spennende. Line-upen har fokus på stor bredde og satser på band med et godt live-rykte.

Siste nytt fra Vikedal Roots Music Festival er at Edward Sharpe & The Magnetic Zeros kommer til Norge for første gang. Et band som har spilt seg inn i hjertene til en stor fanskare i USA med sin herlige sommerslige musikk. Fans av Arcade Fire, Yeasayer og Fleet Foxes har definitivt noe å glede seg til. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros tar også turen til Øyafestivalen senere i år, før den tid kan du se dem på Vikedal Roots, for første gang i Norge!

Linker:
Hjemmeside
Facebook

Full line-up i skrivende stund:
Kaizers Orchestra
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros (US)
Odd Nordstoga
Farmers Market
Bjørn Berge
Seth Lakeman (UK)
Jarle Bernhoft
First Aid Kit (S)
Pete Molinari (UK)
Vindrosa
Orango
The Lucky Bullets

Hør Edward Sharpe & TMZ spille den herlige låten Home på Letterman.

Kaizers Orchestra er et velkjent navn for de aller fleste der ute, slenger alikevel med en video. Ompa Ompa Ompa!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits