Related Posts with Thumbnails

OUT THERE.

Ikke bare har Norge fått en oppblomstring innen hardcore/punk, electronica er også inne i en storhetstid for tiden, si hei til Out There.

Out There er noe så annerledes som en electronica-musiker fra Bodø som lager Trance/Dance/Techno med høyt energinivå og herlig stemning. Det er lekent, presist og pokker så fett. Basta bom. Det hintes til Justice, 8-bit spill fra 1980tallet og Casiokids i samme åndedrag, selv om Out There gjør sin egen greie fullt ut. Det er massive melodier kombinert med harde trommer og pulserende keyboard. Out There er herlig på lørdagskvelden, herlig i headset, ja herlig overalt. Låter som 4Ranger og Say It! er perfekte eksempler på hva Out There driver med. Låtene har begge en lengde på over fire minutter og er fullstappet av idéer, nye beats, nye melodier holder låtene både interessante og energiske fra start til slutt.

Hør 4Ranger i videoen under, herlig låt! (skaperen av videoen sier følgende: WARNING: If you have a history of having epileptic fits, DO NOT WATCH, turn away now. You have been warned. This video contains flashing lights and many quickly moving images.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits