Related Posts with Thumbnails

ANMELDELSE: PROGRAM 91 - RAZIKA.

Lyden av sommer og sol i 2011 er fra Bergen.

Program 91 er debutalbumet til Razika, det søteste og herligste bandet i hele Norge. Helt siden deres versjon av Kommando på Opplett EPen fra 2008 har jeg håpet på å høre en fullengder fra dette lille feelgood indie-ska bandet fra Bergen. 7-tommeren Nytt på Nytt/Taste My Dream fra 2010 var redningen, to fantastiske låter fullstappet av god stemning og herlige lyder. Singelen Vondt I Hjertet som dukket opp tidligere i år gjorde også at Program 91 ble et album jeg gledet meg enormt mye til.

Razika - Vondt i hjertet by smalltownsupersound

De fire jentene i Razika lager musikk som gjør alt rundt deg til sommer, sol, varme og glede. Albumet starter med låten Youth, med tekst på engelsk, Razika lager omtrentlig 50/50 norsk og engelskspråklige låter. Noe de mestrer ypperlig, selv om språket varierer er det alltid herlig, alltid sommer og alltid Razika. Herlige gitarklimpring, vokalharmonier og tekster om det gode liv, hjertesorg og ungdomsårene er mye av tematikk gjennom hele Program 91. Låt på låt med minneverdige tekster, melodilinjer og en vokal som fungerer som balsam for ørene. Låter som Aldri, Hvem Skal Tro På Deg Nå og Nytt På Nytt kommer til å sitte fast inni hodet midt ut året. Dette er pop-musikk på høyt nivå, samme hvor avslappa Razika høres ut så er det tight, herlig og varmt.

Program 91 er ikke et album som får deg i sommerstemning, Program 91 ER sommeren 2011, 2012 og alle år etter det igjen.

Fire jenter fra Bergen har gitt oss det perfekte soundtrack til lange sommerdager, sommernetter, grillfest, festivaldager, sol og varme. Razika har lagd et album uten en eneste svak låt, svakt øyeblikk eller kjedelig parti. Hvis du skal ha et album å høre på denne sommeren, Program 91 av Razika er lyden av sommeren 2011. Punktum finale.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits