Related Posts with Thumbnails

NYHETER: KRÅKESØLV OG BODØ SINFONIETTA I SKJØNN FORENING.

Enda en grunn til å være misunnelig på Bodø, Kråkesølv og Bodø Sinfonietta forenes i konsert.


Fredag 12. august spiller Kråkesølv og Bodø Sinfonietta sammen i Bodø Spektrum, under Nordland musikkfestuke. Dette blir en unik mulighet til å oppleve Kråkesølv på hjemmebane, sammen med et av Norges beste klassiske ensembler. 

Bodø Sinfonietta har tidligere gjort lignende samkonserter med Madrugada, en konsert som også ble satt opp i Oslo Spektrum i 2005, og Halvdan Sivertsen, som ble filmet og vist på NRK.

Helt siden de spilte med KORK i desember 2009, har Kråkesølv hatt lyst til å samarbeide mer med klassiske musikere. Bandet er kjent for å eksperimentere med lydbildet sitt, og har innslag av symfoniske elementer i sin musikk. Nå ser de frem til å la disse få slå ut i full blomst.

"Vi gleder vi oss grenseløst til å spille en helaftens konsert sammen med Bodø Sinfonietta, der både gamle og nye låter vil fremstå i helt ny drakt." uttaler bandet.

Gjester på konserten, blir også Spellemannvinneren Tonje Unstad med Bodø Sinfonietta og Bodø Rythm Gruop, Terje Nohr, ogjazzmusiker Tore Johansen, som har arrangert musikken og er dirigent for Bodø Sinfonietta denne kvelden.

Spillested: Bodø Spektrum
Dato: fredag 12. august kl 21.00

Billetter kjøpes her fra 12. mai: http://www.bodo-kulturhus.no/

Hør og se Kråkesølv sin video til låten Romskipet Revideres i videoen under.

KRÅKESØLV - ROMSKIPET REVIDERES (Official Music Video) from Thor Erling Brenne on Vimeo.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits