Related Posts with Thumbnails

NYHETER: SKAMLØS HIP-HOP-POP FRA BODØ & BEYOND RECORDS + ELINE THORP = SANT.

Beyond Records gir oss skamløs sommerslig hip-hop-pop og gode nyheter angående Eline Thorp sin framtid!


Det relativt ferske labelet Beyond Records pumper ut god musikk for tiden. Tidligere i år har de gitt oss herlig indie-rock fra Ihab, som ga ut Marionettedukke EP for en drøy måned siden, den fikk 9/10 her på bloggen, les hvorfor her: link. Før det ga de oss illsint art-hardcore fra gutta i Gabriel, som i likhet med Ihab fikk 9/10 for sin Silverthread EP helt på tampen av April. Les begrunnelsen her: link.

Nå er det på tide med nye toner fra det herlige nord, denne gang i form av fengene sommer-pop og utvidelse av en allerede herlig artiststall!

Først ut får vi skamløst fengende 'Hjem til dæ' er første låt ut fra bodøduoen Sirkus Eliassen - et prosjekt bestående av brødreparet Erik og Magnus Eliassen. Erik er den dancehall-frelste lillebroren, mens eldstebror Magnus har gitt ut en pop-plate og vært med på Tungtvanns «2 uka» under eget navn. Som duo debuterte Eliassen-brødrene 16. mai i fjor på Åsanefestivalen, og siden har de tatt hjembyen med storm med sine energiske live-show. Livlige og sprudlende 'Hjem til dæ' er deres første single, og nå venter resten av landet på å få sirkuset hjem til seg.

HØR OG LAST NED 'HJEM TIL DÆ' HER.

Sirkus Eliassen - Hjem til dæ by Beyond Records  

Men, det er ikke alt, det nyoppstartede plateselskapet Beyond Records utvider artiststallen med Hamarøy-jenta Eline Thorp!


Etter fabelaktige opptredener på blant annet by:Larm og som support for Kråkesølv på Rockefeller har hun fullt fortjent blitt et mye omtalt navn den siste tiden. Hun har i etterkant av nevnte konserter blitt booket til flere av landets største festivaler, deriblant Nordland Musikkfestuke, Slottsfjell-, Hove-, Bukta- og Parkenfestivalen. Eline ble i uke 15 Ukas Urørt med følgende argumenter: «Eline Thorp har en ubegripelig vokalprakt. "Good Night Waltz" er sparsommelig akkompagnert av piano og bass, og løftes skyhøyt med hennes dype, krystallklare røst - den største stemmen vi har hørt på lenge!»

Jeg sier meg enig og gleder meg til albumet hennes som etter planen skal komme i 2012.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits