Related Posts with Thumbnails

DAGENS LÅT: SEEDS FROM THE SCHOOLYARD - THE MOUNTAINEER.

Når man føler solen i øynene, sanden mellom tærne og svever på sommerstemning selv om man sitter i stua på sofaen, da vet man at låten man nettopp hørte er fantastisk. The Mountaineer er et meget nytt band fra Canada, de har ingen utgivelser ute og eneste stedet man finner noe som helst av musikken deres er YouTube. 
Musikalsk sett ligger de et sted mellom Neil Young og følsom indie-rock, noe som høres enormt pretensiøst ut for de aller fleste. Heldigvis er The Mountaineer ærlig i hva de gjør, musikk med sjel. Jeg får til tider en Arcade Fire følelse, selv om The Mountaineer aldri går over bakketoppen og blir storslagne. De ligger alltid og småkoker, men bobler aldri over. Herlig stemningsfull musikk til sene sommerkvelder, høstkvelder og vinternetter. Utvilsomt et band jeg kommer til å følge med på videre, de skal etter planen gi ut enten et album eller en EP i løpet av 2011, jeg gleder meg.

3 kommentarer

Pål

20.07.2011 kl.00:55

geez dette var bra. Hvor fant du det? ser ut som om jeg fikk scrobble nummer 2 av dem på Last.fm.. det er underground det :P

Roger Hansen

20.07.2011 kl.13:25

Pål: Hei, kult at du likte det! Jeg fant dem via gitaristen sin youtube-side. Følger med på videoene hans, han er enormt hekta på vinyl-plater og lager videoer hvor han viser frem både nye innkjøp og eldre plater han har i hyllene sine. For en drøy uke siden lagde han en video om at bandet hans har en video ute, jeg sjekka ut og ble fan med en gang. Herlige greier!

Joakimbb

18.09.2011 kl.22:45

vet dette er et veldig gammelt innlegg, men prøver å få svar her uansett! :D
har hørt denne sangen sikkert 100 ganger siden dette innlegget kom ut og har siden da prøvd å finne en mulighet til å kjøpe en plate av dem, digitalt eller fysisk, foretrekker selvfølgelig fysisk så hadde vært flott om du viste svaret evt. linket til en side der de selger den ! :D

Skriv en ny kommentar

hits