Related Posts with Thumbnails

NYHETER: DOMINIC FEIRER 10ÅR MED NY LÅT + NORGESTURNE.

Dominic har jubileum og velger å feire med ny låt og Norgesturne!


Bilde: Turneplakaten til Dominic + Kollwitz, full oversikt over turneen finner du lengre nede i innlegget.

I 2011 er det ti år siden Dominic hadde sin spede begynnelse. Det hele begynte med at noen kompiser med en ekstra interesse innenfor musikk begynte å skrive låter sammen på øvingslokalet på Rognan i Nordland. I 2003 flytta hele gjengen til Trondheim for å holde bandet gående. Nå, 10 år etter starten, har hardcorebandet 2 album, en mengde mindre utgivelser og over 250 konserter fordelt på 8 europaturneer på samvittigheten.

Bandet er nå i full gang med jobbingen på sitt tredje album og i anledning både nytt materiale, og for å markere ti år, legger Dominic i september ut på Norgesturne sammen med kompisene i Kollwitz, deres første fulle Norgesturne på over fem år! To låter fra det kommende albumet har nettopp blitt sluppet på 7 tommer, og låten "Skin Deep" er det også laget en kortfilm og musikkvideo til som er regissert av franskmannen Julien Levy.

Turneliste (alle m/Kollwitz):
09.9 Tromsø - Blårock
10.9 Bodø - Sinus
14.9 Oslo - Internasjonalen + Aristillus
15.9 Bergen - Hulen + Aristillus
16.9 Arna - Ådnahall + Aristillus
22.9 Røros - Ungdommens Hus
23.9 Trondheim - Blæst

Det var med utgivelsen «Nord» fra 2009 (Fysisk Format/Denovali Records) at Dominic for alvor gjorde seg bemerket Norge. Men lenge før den tid har bandet vært for svart gull å regne i hardcorekretser i Norge og Europa. Dominic har blant annet turnert og spilt med band som Rumble In Rhodos, Manhattan Skyline, Snöras og Desperado. I tillegg til Skandinavia har Dominic vært på flittig besøk i land som Frankrike, Tyskland, Spania, Sveits, Østerrike, Slovenia og Tsjekkia.

Sjekk ut den nye låten Skin Deep i videoene under, den første er musikkvideoen, den andre er kortfilmen som ble lagd til låten.

Kortfilmversjonen:

3 kommentarer

Pål

25.08.2011 kl.17:46

har de glemt at det bor 200 000 i stavangerområdet? :P og hva med Kristiansand? :( ikke fullverdig norgesturné før Stavanger er med!

Dominic

30.08.2011 kl.12:21

Hei! Vi vil gjerne spille i Stavanger men det var dessverre ingen spillesteder der som var gira på å sette opp gig med oss.

Roger Hansen

30.08.2011 kl.13:31

Pål: Sjekk ut kommentaren fra bandet selv her på innlegget!

Skriv en ny kommentar

hits