Related Posts with Thumbnails

NYHETER: FYSISK FORMAT INVITERER TIL BURSDAGSFEST.

Fysisk Format feirer tre år og femti utgivelser på Rockefeller 15.September!


Bilde: Magisk collage fra KILLL, som slipper plate på Fysisk Format i September.

Jeg lar gjengen snakke for seg selv, det er jo de som inviterer deg:

Fysisk Format ble startet av Platebutikken Tiger i 2008 for å fylle det massive sorte hullet av feighet og eiersyke som den etablerte platebransjen hadde gravd. Vi har vært blinde for all økonomisk rasjonalitetstenkning og drylt på og grepet alle sjansene som kom vår vei: Er det bra, så skal det ut. Uansett om det finnes et marked eller ei. Første album var Hausts Ride the Relapse, deretter har det gått slag i slag.

I løpet av tre år har vi sluppet 50 skiver og en stor del av disse har vært debuter. Selv om alle utgivelsene har vært med norske band har interessen fra utlandet vært der fra begynnelsen. Idag er Fysisk Format distribuert og markedsført i England, Tyskland, USA, BeNeLux, Italia og Japan for å nevne noen. Men for oss har det vært like viktig å ha en tydelig tilstedeværelse i Norge som å dyrke klisjeen om norsk nisje som slår gjennom i utlandet.

Drivstoffet for Fysisk Format var og er miljøet rundt Tiger: Her forventes det at alle som er interesserte i musikk også lager sin egen musikk. Og desto mer særegen smak man har, desto mer interessant blir musikken. Band som Le Corbeau, Årabrot, Pow Pow, Okkultokrati, Nils Bech og KILLL har fullstendig forskjellige musikalske uttrykk, men de har til felles at de alle har hengt rundt disken på Tiger og diskutert det siste nye innen musikalske og moralske kontroverser.

Neste utgivelser på Fysisk Format er:
09/09 ÅRABROT - Solar Anus CD/LP
16/09 KILLL - Killl CD+DVD
21/10 LIVSTID - Livstid CD/LP

Nå er det tid for fest og feiring! Den 15. september inviteres ALLE til stor fest på Rockefeller. Det blir urpremiere på KILLL filmen kl 21 og fest i fløyene etterpå. DJ Kjetil Mikkelsen (Knuste Ruter, Summon the Crows) spiller til dans. Gratis inngang!

Meld din ankomst på: Facebook

KILLL slipper som sagt plate på Fysisk Format 16/09, se videoen under for å bli overbevist om å kjøpe den.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits