Related Posts with Thumbnails

INTERVJU: UNGDOMSKULEN.

Ungdomskulen har nylig skvist ut ny musikk til folket i form av EPen Gimmen Ten og singelen Facemask. De skal på Norgesturné og har planer om nytt album, før den tid har de tatt seg tid til å svare på noen spørsmål.


Først og fremst, hvem og hva er Ungdomskulen?

Vi er tre menn som er så heldige å finne våres mål med livet. Vi spiller rock og føler har noe å bidra med i det stor og det hele og det mellommennesklige.

Dere ga nylig ut EPen Gimme Ten, et lite eksperiment av en EP kan man si, kan dere fortelle litt om hvor idéen kom fra og hvorfor dere valgte å gjøre nettopp det?

GIMME TEN var et overskuddsprosjekt for oss, vi ville jobbe i det små, gjøre ting fort, så resultater fort, være impulsive. Når du er i studio tar alt tid og det er veldi lite kreativt til tider, men når vi spillte inn disse sangene gikk alt i et rasende tempo, vi kunne spille inn 3-4 sanger i løpet av en kveld. Litt av grunnen til at vi gjorde det slik var for å skrive låter på en annen måte, hvis du har et minutt på deg må du tenke annerledes og det var det vi ville få til, et annerledes resultat.

Nå som dere har gitt ut nevnte EP og den nye singelen Facemask er dere på mange måter tilbake i ilden. Etter Bisexual kom ut har det vært litt rolig og stille rundt dere, syns nå i hvert fall jeg. Hvordan er det å "være tilbake igjen"?

Eh, tilbake å tilbake fru blom. Vi gjør våre ting og så er det noen som følger med, det er ikke sånn at vi blir ringt ned av journalister. Vi er som slow cooking bevegelsen vi står å små puttrer hele tiden.Men det er klart det går litt opp og ned, men vi føler på en måte at det å dekorere øvingslokalet er like viktig for bandets utvikling som å spille konsert. Vi pleier Ungdomskulen på alle nivåer.

Jeg har fått spørsmål direkte fra flere lesere om hvor dere skal spille konserter, både Alta, Hammerfest og Kristiansand har blitt nevnt. Hvor får folk oppleve dere live fremover?

På vår hjemmeside står turnedatoene: http://www.ungdomskulen.com/ , men jeg kan nevne Oslo, Tromsø, Tønsberg, Arendal og Kongsberg som noen. Kjekt med lesere som spør!

Hva er planen for fremtiden? Får vi et nytt album i nær framtid?
Ja vi jobber med et nytt album, det kommer nok neste år, vi skal prøve å få det ut tidlig neste år. Det blir et bra album føler vi, et skikkelig Ungdomskulen album, etter det tror jeg vi kommer til å forandre litt retning, men vi får se.

Helt til slutt, har dere noe dere vil si til leserne?
Ja, vær snille med hverandre men ikke dumsnille, vær kritiske og se til høyre og venstre før dere går over gaten!

Ungdomskulen - Number One:

Ungdomskulen - Number One from Kai Arne Soot on Vimeo.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits