Related Posts with Thumbnails

NYHETER: EGIL OLSEN SLIPPER LIVE-ALBUM.

Singer/songwriter Egil Olsen slipper live-album 28.Oktober.

Han debuterte for 10 år siden med julesangen Wonderful Feel. Den gang som uncle?s institution. Etter noen opp og nedturer, fant han seg selv, i hollywood, gikk solo fra sitt eget soloprosjekt og ga ut sitt første album som soloartist; i am a singer songwriter (-07). Deretter fant han kjærligheten med nothing like the love i have for you (-09) før det fremdeles rykende ferske albumet keep movin - keep dreamin (-11). Nå slippes alle 3 platene på vinyl. I tillegg slippes livealbumet egil olsen show.

Egil Olsen er en singer / songwriter utenom det vanlige, og er beryktet for sine utallige konserter der humoren i og ikke minst mellom sangene komplimenterer det såre, nære og naivt ærlige i musikken hans. Artisten har alltid gått sine egne veier, og blitt så respektert for sin musikk at han i fjor ble hyllet med egen tributeplate fra artister som blant andre Thom Hell, Side Brok, Robert Post, Jenny Hval og Sondre Lerche.

Han er blitt omtalt som en av Norges beste liveartister med sine små, men store låter. En liveinnspilling har lenge vært ønsket. Albumet har fått tittelen Egil Olsen Show, som han selv kaller konsertene sine. Her får du -i tillegg til nydelig musikk, gitarsolo bak hodet og tolkning av både Rapper?s Delight og Shaggys Boombastic -en del av småpraten mellom sangene og den unike kontakten han har med publikum. Han spiller alene, men får etterhvert med seg et par musikalske gjester på gitar og trekkspill. Konserten er innspilt på Rust i gamle hjembygda Ørsta med bonusspor fra Giske, Oslo og Kina.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits