Related Posts with Thumbnails

NYHETER: NORSK INDIEHIPSTERSUPERGRUPPE SLIPPER JULEPLATE, HØR TO LÅTER NÅ.

Jepp, indie-Norge, hipster-Norge og alle som setter pris på julemusikk som ikke høres klein ut, hør og last ned to låter fra den kommende plata til Sunturns.


I år har medlemmer fra mylittlepony, The Little Hands of Asphalt, Monzano og Einar Stray slått seg sammen til det som kanskje er Norges første fulltids-juleband: Sunturns. Plata "Christmas" er, som navnet tilsier, en helstøpt juleplate fra et helstøpt juleband. I hele sommer og høst har gutta spist pepperkaker og drukket rødvinsgløgg i Six Feet Over Studios på Tøyen for å forsøke å fange den sagnomsuste "julestemninga". De har kommet fram til at det er en mangfoldig stemning, noe plata også bærer preg av.

Sunturns er en herlig sammenblanding av alle de involverte sine andre prosjekter. Man hører glimt av The Little Hands of Asphalt sin herlige singer/songwriter-stil og Monzano sitt litt mer stramme lydbilde. Samtidig som den enorme søthets-faktoren til mylittlepony og Einar Stray sin sans for struktur og teft for melodi også er tydelig tilstedeværende. Alt dette, blandet med en herlig julestemning som kun kan kalles koselig, varm og langt fra klein.

Gjengen er så gavmilde at de gir deg hele to låter gratis, både streaming og nedlasting via SoundCloud-spilleren nederst i innlegget. Hele skiva kommer forsåvidt 25. november.

Bekreftede konsertdatoer:
3. desember: Kvarteret, Bergen
6. desember: 12 bar club, London
8. desember: Blæst, Trondheim
10. desember: Tivoli Amfi, Moss
17. desember: Parkteatret, Oslo (med Enerhaugen Agnospel Choir)

Sunturns - Christmas by spoontrain

2 kommentarer

tuva

28.10.2011 kl.11:57

hipster? wtf

tuva

28.10.2011 kl.11:57

fin musikk hvertfall!

Skriv en ny kommentar

hits