Related Posts with Thumbnails

NYHETER: MARIBEL MED NY LÅT OG PLANER FOR 2012.

Maribel slipper singelen Jezebel Jive og forteller om planene fremover.


Oslo-bandet Maribel slo igjennom med debutplaten "Aesthetics" i 2009, produsert av Emil Nikolaisen fra Serena-Maneesh. Platen høstet unison jubel fra norsk presse og internasjonale musikknettsteder som Drowned in Sound (UK), Soundvenue (DK) og GAFFA (DK). Etter et hektisk år med turneer og festivaljobber i Norge og utlandet, tok bandet seg en lengre pause.

Det siste året har de brukt i Harrys Gym Studio sammen med produsent Bjarne Stensli (Harrys Gym), og jobbet med låtene til oppfølgeren, som ventes tidlig i 2012. Stensli er bandets nye trommeslager, de har også fått seg et nytt medlem i vokalist Rebekka Markstein. Maribel har signert platekontrakt med Splendour, som blant annet har gitt ut plater med Harrys Gym og Siinai, i tillegg til en serie 7-tommere med blant annet Of Montreal, Serena-Maneesh, Fucked Up og Casiokids.

?Jezebel Jive? er den første singelen fra det kommende albumet. Låten er en videreforedling av uttrykket på "Aestethetics", deilig mørk og hypnotiserende drømmepop i gaten til My Bloody Valentine, The Raveonettes og Cocteau Twins. I det nye materialet kan man også høre større grad av inspirasjon fra komponister av filmmusikk, som Henry Mancini, Ennio Morricone og John Barry. ?Jezebel Jive? gis ut på 7-tommer, med slippefest på Internasjonalen 24.november.

Slippfesten blir ikke den eneste muligheten til å se Maribel live fremover. Sivert Høyem har håndplukket bandet til oppvarming på ekstrakonserten hans på Sentrum Scene 10.desember. Bandet var i tillegg et av de første til å bli offentliggjort til neste års by:larm. 2012 ser ut til å kunne bli et meget godt år for Maribel.

Konserter fremover:
24.november: Internasjonalen
10.desember: Sentrum Scene med Sivert Høyem
17.-19.februar: By:larm

Tracklist:
A) Jezebel Jive 4:24
B) Reverie 2:17

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits