Related Posts with Thumbnails

NYHETER: VINN GRATIS INNSPILLINGSDAGER HOS AT THE LOFT.

Vinn tre gratis inspillingsdager i studio.

At The Loft Records er et nyoppstartet recordlabel i Oslo som består av tre studenter som studerer grafisk design, prosjektledelse og lydteknikk. At The Loft ble startet i 2011 av Øystein Kind som tok med seg John Arne Nordby Agaid og Jonas Kjølstad med på prosjektet. De startet med å holde konserter på lokale steder som Verkstedet og Café Mir, og derfra skapte de seg et navn. Etter å ha skaffet seg et lokale på Youngstorget i Oslo har de dedikert tiden sin til å bygge et studio. Band og artister skal ha muligheten til å kunne spille inn musikken sin på et profesjonelt nivå til en brøkdel av prisen man kan få av større studioer.

De vil jobbe for å fremme undergrunnsmusikken i Norge og vil utover 2012 fokusere på utgivelser og signering av band og artister. De lanserer sitt musikkinnspillingsstudio Mandag, 06. Februar, og vil med dette holde en konkurranse hvor premien er 3 gratis innspillingsdager i studio. Konkurransen er åpen for alle som ønsker å melde seg på.

Facebook
Twitter

"Det finnes et hav av urørt musikk i Norges byer og det er nettopp dette At The Loft ønsker å jobbe med." - Øystein Kind, At The Loft Records

For å melde deg på konkurransen:
Gå inn på www.attheloftrecords.com for å melde deg på eller send mail til konk@attheloftrecords.com med navn, email, telefonnummer og ditt band- eller artistnavn. Konkurransen avsluttes Torsdag, 01. Mars og vinneren annonseres utover dagen på At The Loft sine nettsteder.

Én kommentar

Trond Johanssen

07.02.2012 kl.22:39

Kult, skal definitivt sjekke ut!

Skriv en ny kommentar

hits