Related Posts with Thumbnails

NYHETER: STREAM SMAKEBITER FRA BARREN WOMB/FORRÆDERI SIN KOMMENDE 7".

Barren Womb og Forræderi streamer en låt hver fra den kommende 7-tommeren.


Fredag 4 mai slipper Barren Womb og Forræderi i god punketradisjon en split 7" sammen gjennom D-Beat Hjerte Records/The Perfect Hoax. Dette er to vidt forskjellige typer grums, men felles har de røtter i hardcore og svartmetall. Utgivelsen vil selvfølgelig også være tilgjengelig digitalt.

Tidligere i år skrev jeg en liten tekst om Barren Womb, et band som oppsto ut av askene til fantastiske Like Rats From A Sinking Ship som dessverre la synthbassen på hylla nylig. Like Rats spilte en svært dynamisk form av hardcore/punk med utradisjonelle instrumenter som den nevnte synthen, når to av medlemmene nå sparker i gang sitt nye prosjekt er alt strippet ned til skitne strengeinstrumenter, illsint skrikevokal og rask, intens tromming.

Forræderi på sin side klarer faktisk å være enda skitnere enn det Barren Womb får til, noe som i seg selv er en bragd. Med sin blanding av grindcore og crustpunk skaper de den herligste ekle metallen jeg har hørt på en stund. Låten heter Skrift tjukk som blod og er en herlig introduksjon inn i Forræderi sitt styggbra univers. Hvis dette falt i smak har de allerede en 10" ute som du bør få med deg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits