Related Posts with Thumbnails

FESTIVALSLIPP: ÅTTE NYE NAVN TIL VOLUMFESTIVALEN.

Bygderap, hardrock-bonanza og St. Hansfest på Volumfestivalen.Volumfestivalen i Elverum arrangeres for sjuende gang 20.-24. juni 2012 og rommer både musikk, film, kunst, litteratur og scenekunst. Nå er åtte nye navn klare til festivalen, i kjent stil er det stor bredde sjangermessig også i dette slippet. Tidligere har både Eye Emma Jedi, Twin Pines Mall og Pirate Love blitt annonsert. Volumfestivalen lover også at det ligger noen ess og damer blant de fem-seks artistene som gjenstår å slippe til årets musikkprogram. Hovedslippet for resten av programmet blir i midten av april. Alt på festivalprogrammet har en tilknytning til Hedmark.

Event for Volumfestivalen: https://www.facebook.com/events/358573510831159/

Her er de nye navnene: Dunderbeist // Hedvig Mollestad Trio // Levi Henriksen & Thomas Mårud med Bra Landsens Folk // Billie Van // Call:Vega // Hollow // Solør // Bullet Proof

- Vi er glade for å presentere to av landets sterkeste live acts i sine sjangre: det sjuhodede metalltrollet Dunderbeist, som i vår er klare for internasjonal lansering, og jazzrock-trioen til gitarfyrverkeriet Hedvig Mollestad. Samtidig gleder vi oss til å ønske Billie Van velkommen tilbake til Elverum. Denne gangen inntar hun førersetet selv, mens de mer kjente bandkompisene Jonas Alaska og Michael Paskalev besørger akkompagnement fra baksetet.
- Bookingsjef Øyvind Torp.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits