Related Posts with Thumbnails

NYHETER: THERESE AUNE SIGNERER MED RIOT FACTORY.

Therese Aune har lenge hatt stempelet lovende klistret på seg, sammen med Riot Factory skal hun i 2012 vise hva hun er god for.


Foto: Åse Holte

Idag er det offisielt at Therese Aune signerer med Trondheim/Oslo-labelet Riot Factory. Therese har spilt på by:Larm (NO), Popkomm (DE), Berlin Festival (DE) og Iceland Airwaves (ICE) og har vært beskrevet som "lovende" i oppsiktsvekkende mange år. Litt spesielt er det at hun ble Ukas Urørt så fjernt som 2008, men platedebuterer først i år. Med lang erfaring fra band som Moddi, Einar Stray og Your Headlights Are On former de forskjellige personlighetene i bandet et eget særegent felles uttrykk.

"Vi har kjent til Therese lenge og i like lang tid har vi gått og vært spente på når debutalbumet skulle komme. Og når vi fikk høre det, etter de hadde vært i studio, gikk vi i fistel. Det har rett og slett blitt et utrolig lekent album, med glitrende låter og masse spennende detaljer."
- Stian Denstad, Label Manager, Riot Factory

Foruten Therese selv består bandet av Hanna Furuseth, Ida Løvli Hidle, Katrine Schiøtt, Heida Karine Mobeck og Hans Hulbækmo som alle er med på å skape lydene du hører. Debutalbumet har de spilt inn i Ocean Sound Recordings sammen med den islandske produsenten Mio Þórisson, som har jobbet med bla. Björk, Owen Pallett, Bonnie 'Prince' Billy og Ane Brun. Albumet er ventet i september med påfølgende turnering.

Therese Aune gjør noen konsert i nær framtid, klikk på linkene under for mer info:
29.04 Antikvariatet, Trondheim kl 20:00
30.04 Mono, Oslo kl. 21:00
02.05 Huset i Magstræde, København kl 21:00

Få også med deg en session hun gjorde med fantastiske No Fear of Pop, låten heter Astray og er hentet fra det kommende debutalbumet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits