Related Posts with Thumbnails

NYHETER: THE LOW FREQUENCY IN STEREO ER TILBAKE FRA PAUSE, PÅ EN MÅTE.

Et av landets beste band beveger på seg igjen, The Low Frequency In Stereo har albumplaner.

Det har vært stille og rolig rundt The Low Frequency In Stereo etter de ga ut sitt forrige album Futuro. En slags bandpause har vært gjeldende en stund, hvor medlemmene har fokusert på andre prosjekter. Heldigvis var bandet aldri dødt, og nå er det endelig bekreftet, et femte studioalbum skal gis ut, etter planen kommer det ut høsten 2013.

- Vi føler oss klare for å debutere på nytt og har som mål å lage ett mesterverk av ei plate. Kjemien er god og øvingene har aldri vært så eksplosive og kreative som nå, sier bassist og talsmann Per Steinar Lie.

Bandet har siden Futuro hele tiden hatt jevnlige forespørsler om turnéer og nytt album fra publikum og bransjeaktører fra flere verdensdeler. De vil følgelig ha et sterkt utlandsfokus i turnéperioden etter plateutgivelse, med hovedtyngde på Europa, men også med avstikkere til mer eksotiske reiseruter. Selvsagt vil Norge også være godt representert i turnéplanene, som også vil inkludere et fåtalls eksklusive opptredener i tiden frem mot plateslipp.

Bandet har også nylig signert til det Berlin-baserte management-selskapet Lashout Agency, som står bak suksessen til Hanne Kolstø og Honningbarna siste par år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits