Related Posts with Thumbnails

NYHETER: CANNONFODDER BOOKING INVITERER TIL LABELKVELD PÅ DISKOTEKET, TRONDHEIM.

Cannonfodder Booking inviterer til labelkveld i Trondheim.

Fredag 8. juni inviterer Cannonfodder Booking til labelkveld på Diskoteket. Cannonfodder Booking er et nyoppstartet bookingprosjekt, startet av trondheimsbandene St. Helen, Peevish Penfriend og Disko Violente. Høsten 2011 bestemte bandene seg for å forene krefter, med et felles mål om økt konsertvirksomhet for samtlige band.

Samme dato slipper også Peevish Penfriend og St. Helen splitter ny musikk i form av splittsingelen Peevish Penfriend - The Cause Is The Cure/St. Helen - You Never Skip A Beat When You're Alone.

Cannonfodder Booking er et nyoppstartet bookingprosjekt, startet av trondheimsbandene St. Helen, Peevish Penfriend og Disko Violente. Høsten 2011 bestemte bandene seg for å forene krefter, med et felles mål om økt konsertvirksomhet for samtlige band. På sikt ønsker Cannonfodder Booking å kunne tilby bookinghjelp til andre band og artister som enda ikke har tatt steget opp til de etablerte bookingbyråene.

Fredag 8. juni viser Cannonfodder Booking seg for første gang ordentlig i offentlighetens lys, når vi inviterer til labelkveld på Diskoteket. St. Helen og Peevish Penfriend byr begge på sine første konserter i byen etter deres utsolgte releasekonsert på Blæst i februar. I tillegg presenterer vi en eksklusiv premiere på stallens nyeste tilskudd, Lunatic On A Pogostick.

Cannonfodder Booking Labelkveld: Facebook-event
Fredag 8. juni kl 21:00
- Diskoteket - CC 50,-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits