Related Posts with Thumbnails

NYHETER: LE CORBEAU + BURNING MOTHERFUCKERS PÅ REVOLVER LØRDAG 9. JUNI.

Revolver blir fylt av nydelig og mørk musikk på lørdag.

Førstkommende lørdag er det konsert med Le Corbeau og Burning Motherfuckers på Revolver, kl 21:00. Jeg fikk sett Le Corbeau under fjorårets klubbdag på Øyafestivalen og kan helt uten tvil anbefale å ta turen på Revolver hvis du er i Oslo nevnte dag.

Facebook: Le Corbeau + Burning Motherfuckers

Le Corbeau:
Skingrende gitarer, skrikende avgudlyder, pumpende driv og hviskende vokaler som utrykker seg både feminint og maskulint. Ravnen tar deg med til et sted bak horisonten til et land hvor alle er kule og henger rundt på gatehjørner og knipser mens de ser mystiske ut i røyken som svever og vibrerer over bakken. Så tar de deg med ett tilbake ned i en dyp mørk hule innerst i sinnet ditt og river og tærer på sansene dine med støy og ukalkulert visdom til du ikke lenger er et menneske, men et insekt som bare er, og flyr rundt en skitten lyspære med slitne koblinger.

Burning Motherfuckers:
Vanvittige lyder fra et minimalt orkester. De er bare to, men de lager lyd som et stormende hav i stor forargelse over alt som ikke er flytende, rasende på alt som er spikret og satt og forankret i konkrete sjangre. De er en vulkan med voldsomme utbrudd som knuser båser og lar alt flyte ut i en lavastrøm som etterhvert lager ny grunn som utvikler seg med vulkanens kreativitet. Etter utbruddene formes vakre øyer med frodige skoger og yrende liv, hvor man kun kan høre de svale lydene av vind som beveger seg mellom juvene og små åpninger i grunnfjellet, skjørt og vakkert med en nerve.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits