Related Posts with Thumbnails

DAGENS LÅT: SIDELENGS - VERDENSROMMET.

Herregud, nå er det sommer nå.

Verdensrommet, et band som ga demoen sin til noen som kunne hjelpe dem og faktisk fikk hjelp. Bandet startet i 2011 som et låtskriverprosjekt bestående av Andreas Høvset og Vetle Vik Gundersen. På en Young Dreams-konsert i Oslo samme sommer de startet prosjektet traff de på Matias Tellez, de ga han demoen i håp om at han kunne gjøre noe med den. Etter noen uker fikk de svar, en invitasjon til Skogen Studio i Bergen. Resultatet er to låter, Nytt og Sidelengs.

I februar 2012 ble duoen spurt om å varme opp for Razika for konserten deres i Porsgrunn, og fikk med seg tre skolekamerater, Ole Henrik Dyrseth, Martin Gowland og Martin Wright Thorsen, som nå er med å danne Verdensrommet.

Det vi får fra Verdensrommet er norskspråklig rockpop fra to karer som opprinnelig er fra Skien. Et sted i en tåke de selv har skapt mellom indie-rock alá The Strokes og gammel pop av typen Burt Bacharach. Sidelengs / Nytt blir utgitt på Nabovarsel, et label basert i Bergen.

16. Juni spiller de som oppvarmingsband for Bear In Heaven på BLÅ i Oslo, klikk på linken for mer informasjon: Bear In Heaven @BLÅ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits