Related Posts with Thumbnails

NYHETER: HØR BLOOD COMMAND SIN NYE LÅT.

Ny låt fra Blood Command, det er en fin fredag idag.

Blood Command må være et av landets herligste hardcore/punk-band. Nå er de ute med ny singel, Cult of the New Beat. De viser ingen tegn til å gi slipp på sin hybrid av deilig øreskjærende riff, intens vokal og vanvittig catchy pop-elementer strødd rundt omkring.

"Låten er en spyttklyse i trynet på alle som prøver å fortelle oss hva vi skal være og ikke være. Et anti-jante anthem."
-Gitarist og låtskriver Yngve Andersen

Singelen Cult of the New Beat ledsages av to bonus spor, en remix av Tiikeri og en cover av amerikanske The Faint's Agenda Suicide.

"Elektropunken til The Faint har vært en stor inspirasjon for Blood Command og påvirket alt fra hvordan vi skriver sangene til hvordan vi skrur lyden. Agenda Suicide ble for få år siden covret i en helt forferdelig versjon av canadiske Cancer Bats (ikke noe galt med dem), og det var forferdelig å se en så fantastisk låt bli ødelagt på den måten, så vi måtte redde den, sier Yngve Andersen.

NB! Blood Command har blitt frastjålet utstyr nå nylig, les denne meldingen fra bandet selv for mer informasjon:

Blood Command har hatt inbrudd i øvingsloket sitt natt til i dag 14.juni. Det er blitt tatt 1stk helsvart Fender Tom Delonge Stratocaster + 1 stk grønn og hvit Fender Tom Delonge stratocaster, tuner, delay og jacker er også vekke. Spread the word og si ifra om du vet noe. Disse to gitarene har veldig stor affeksjonsverdi for meg :( - Andersen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits