Related Posts with Thumbnails

NYHETER: TP ALLSTARS + CHESS NATIONAL CYPHER 2012.

TP Allstars tar deg tilbake til da norsk hiphop hadde sin forrige storhetstid i dagens Chess National Cypher.

Son Of Light, Opaque og Warlocks-gutta Tech Rock og Karma er alle med på å kaste litt old school-feeling over Chess National Cypher 2012. Del tre handlet om nykommerne, del fire handler om den gamle skolen. Fire storheter innen norsk hiphop, alle fra TP Allstars er det du får denne fredagen, og det er kanskje den beste cyphern til nå i år. Sjekk det ut selv helt nederst i saken.

- Jeg ble spurt om å gjøre National Cypher i fjor, men hadde ikke muligheten til å få det til. Sånn sett var det cool, i og med at Tommy kjørte opp beats til årets runde. Det som var annerledes for meg, var at det skulle gjøres på norsk. Det er, som kjent, ikke mitt forte. Men jeg backer ikke ned fra en utfordring, og jeg synes norskspråklig rap har nådd et meget høyt nivå. Jeg liker å plutselig være the "rookie" on the block. Jeg slipper for øvrig singelen ("Love & Hate") fra min forestående EP samme dag, så det føles litt meant-to-be at denne episoden kommer i dag. - Son Of Light.

- Hele prosjektet her dreier seg om å bidra til fellesskapet og norsk hiphop-kulturs vekst. Det var det vi ville oppnå da vi startet dette konseptet ifjor. Når da gutta fra TP, som banet vei for hele sjangeren for 15 år siden, stiller seg positive til å støtte opp om ideen er det selvsagt en no-brainer og ikke minst en ære å ta dem med. - Jae-R

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits