Related Posts with Thumbnails

10 KJAPPE: ASK FREDERIK BERG.

Ask Frederik Berg om Hooray For Earth, cava & solnedgang, sveisen til Nils Martin Larsen og at du bør glede deg til neste Cold Mailman skiva.

Hvem er du og hva gjør du i det vi kaller det norske musikklandskapet?
Jeg er Ask Frederik Berg, 22 år. Jobber i musikkselskapet Spoon Train AS som manager for Maribel og Bloksberg og som konsertpromotør. Utover det driver jeg mest med lyd og instagram.

Hvis du kunne velge et band eller en artist i Norge som skal oppleve stor suksess i 2012, hvem ville du valgt og hvorfor?
Det ryktes (fra sikre kilder) at Cold Mailman sitter på det som kommer til å bli årets norske plate. Blir ikke overrasket om det stemmer.

Hvilke låter er du hekta på for tiden?
I'm Homesick Sittin' Up Here in My Satellite av Doldrums. Beste bandet jeg så på The Great Escape i Brighton i år. Jungeltrommer og Toxic-stryk er en vinner. Ungirthed av Purity Ring. Det er alltid deilig når moderne fete produksjoner ikke glemmer at det trengs god låtskriving i bunn. Purity Ring er råbra. No Love av Hooray for Earth. Fantastisk band som vi har booket til Oslo i august. Perfekt balanse mellom spennende og stek. Gleder meg.

Finn fram en musikkvideo du elsker og fortell hvorfor.
Mine venner i den berlinbaserte gruppen Me and My Drummer har sluppet årets beste singel med tilhørende årets beste musikkvideo.


Me And My Drummer - You're A Runner
from Sinnbus on Vimeo.

Hvem eller hva er din musikalske guilty pleasure og hvorfor digger du det?
Back To School (Good Guy Edit) feat. LidoLido av Kontaktor. En slags blanding mellom lun dubstep og gospelbreaks. Er ikke gal etter musikken til Lido ellers (sorry), men her funker det som bare det. #GG4L

Hva er den siste skiva du kjøpte?
Siinai sin Olympic Games på vinyl.

Grav frem et albumcover du elsker og fortell hvorfor.
Battles sin skive Gloss Drop på grunn av alle motsetningene i det. Det er søtt og ekkelt, enkelt og kaotisk, lekent og seriøst. Kudos for gjennomført konsept på remixutgivelser osv.

Beste hårsveis noensinne og hvorfor?
Hvordan enn Nils Martin Larsen (Lama) har sveisen sin. Stilig fyr.

Hva er ditt beste festivalminne?
Vanskelig å velge. Nachspielet etter øya i fjor. Cava og soloppgang på operataket. Møtte min nåværende kjæreste uten å vite det. Bra kveld.

Siste spørsmål nå, hva syns du man bør man glede seg til i 2012?
Ny Einar Stray-EP, debut EP-en til LOVELOVELOVE, nytt materiale fra Shimmering og alt fra Maribel og Bloksberg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits