Related Posts with Thumbnails

NYHETER: KAKAO-AFTEN PÅ PSTEREO 2012.

Kakao Musikk serverer for første gang konserter i fullformat på Café Løkkas uteservering, kvelden før Pstereo braker løs på Marinen.

Siden debuten som konsertarrangør i fjor høst har Kakao Musikk invitert det beste fra Trondheimsscenen, samt lovende artister og band fra landet forøvrig til å vise seg fram på Café Løkka. Konsertserien På en torsdag har siden dag én vært en suksess uten like, og nå belønnes kompiskollektivet med en egen kveld under Pstereo, nemlig dagen før det hele braker løs på Marinen.

- Kakao Musikk har den siste tiden tilført Trondheim en vitamininnsprøytning av ung arrangørlidenskap og gitt byens hungrige og nysgjerrige konsertgjengere en ny scene for å oppleve fantastisk, fremadstormende musikk. Det er med stor glede og stolthet at vi utvider festivalen med Pstereo: På en torsdag sammen med akkurat Kakao Musikk.
- markedssjef i Pstereo, Bård Flikke.


Dermed ligger alt til rette for en helaften hvor uteserveringa på Café Løkka før første gang taes i bruk som fullformats konsertarena.

- Det var en uforbeholden ære å innlede samarbeidet med Café Løkka i fjor høst, men å kunne ta i bruk stamplassen til å arrangere warmup for selveste Pstereo, det slår alt.
- Pål Rees, leder i Kakao Musikk.

Samtidig lover han at konseptet forblir det samme, selv om formatet vokser. Gratis inngang for alle, og er du ute i god tid, ja da kan du starte både kvelden og festivalhelga med en kopp varm kakao.

På programmet finner man tre fremadstormende navn både av lokal, nasjonal og internasjonal art: The Daily Hum fra Svartlamoen, Mathias Stubø Band fra Vestfold og Driver Drive Faster fra Manchester. Etter konsertslutt avsluttes kvelden med DJ's innendørs på Café Løkka.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits