Konserter

KLUBB UKJENT: THE UPTIGHTS.

Klubb Ukjent #1 nærmer seg, The Uptights er siste bandet du må bli kjent med før den tid.

Sammen med Platebutikken Tiger og SubScene kjører jeg i gang en konsertserie på SubScene. Første kveld blir 31. August og banda vi har plukket ut Spurv, The Uptights og Burning Lighthouse til å spille. Før selve kvelden dukker opp skal alle banda få presentere seg selv i form av et lite intervju her hos meg. Spurv og Burning Lighthouse har gitt sine svar, nå er det The Uptights sin tur.

Mer informasjon om Klubb Ukjent og event for første kvelden finner du her: Facebook

Linker:
http://theuptights.bandcamp.com/
http://www.tigernet.no/shop/release.php?code=135464

Hvem er dere, og hvor kommer dere fra?
Vi er The Uptights og vi kommer fra Oslo.

Hvor lenge har dere holdt på?
Siden vinteren 2010.

Hvordan vil dere selv beskrive musikken dere spiller?
Lo-fi, eksperimentell post-punk.

Anbefal et band folk flest ikke har hørt om:
Merchandise anno ?Gone Are The Silk Gardens Of Youth?

Favoritt youtube-video?
To stk.Har dere spilt inn/gitt ut noe?
Vi ga ut et lite album, At the Wörthersee Hotel, på kassett i 2011.  En låt derfra, Geraldine, er å finne på årets Bransjevelter.

KLUBB UKJENT: BURNING LIGHTHOUSE.

Klubb Ukjent #1 nærmer seg, bli litt mer kjent med Burning Lighthouse.

Sammen med Platebutikken Tiger og SubScene kjører jeg i gang en konsertserie på SubScene. Første kveld blir 31. August og banda vi har plukket ut Spurv, The Uptights og Burning Lighthouse til å spille. Før selve kvelden dukker opp skal alle banda få presentere seg selv i form av et lite intervju her hos meg. Spurv var første band ut, nå er det Burning Lighthouse sin tur.

Mer informasjon om Klubb Ukjent og event for første kvelden finner du her: Facebook

Hvem er dere, og hvor kommer dere fra?
Vi er Burning Lighthouse fra Bærum, bestående av Bosse på barytongitar, Ravn på bass og Rikard på trommer.

Hvor lenge har dere holdt på?
Bosse og Rikard begynte så smått med å jamme i Pelles kjeller tilbake i 2007, og startet bandet Burning Lighthouse i 2011. Ravn hang seg på i februar i år.

Hvordan vil dere selv beskrive musikken dere spiller?
Ultragrom Instrumental Progressiv Postrock-Støypønk med en klype metall.

Anbefal et band folk flest ikke har hørt om:
Oceansize.

Favoritt YouTube-video?
TC Electronic G-System VS. Heavy Vehicles. Multieffektbrettet som tåler alt!

Har dere spilt inn/gitt ut noe?
Nei, men vi jobber med saken. Her er siden vår: Facebook

KLUBB UKJENT: SPURV.

Klubb Ukjent #1 nærmer seg, bli litt mer kjent med Spurv.

Sammen med Platebutikken Tiger og SubScene kjører jeg i gang en konsertserie på SubScene. Første kveld blir 31. August og banda vi har plukket ut er Spurv, The Uptights og Burning Lighthouse. Før selve kvelden dukker opp skal alle banda få presentere seg selv i form av et lite intervju her hos meg. Spurv er først ut.

Mer informasjon om Klubb Ukjent og event for første kvelden finner du her: Facebook

Linker:
 Facebook - Myspace - Spotify - Tiger.

Hvem er dere, og hvor kommer dere fra?

Gustav fra Bogstad, Herman fra Høybråten og Gaute fra Bergen på gitarer, Hans-Jakob fra Ammerud på bass, samt Gaute fra Bodø på trommer. I dag bor vi i Oslo, alle sammen.
Hvor lenge har dere holdt på?

Siden vi slapp to låter i postrock-fanzinen Compilation #3 under navnet Triistan i slutten av 2009. Bandet ble til Spurv iløpet av 2010. Vi har spilt konserter siden november 2011.
Hvordan vil dere selv beskrive musikken dere spiller?

Melodiøs, instrumental postrock.Anbefal et band folk flest ikke har hørt om:

Blueneck.Favoritt youtube-video?
J.S. Bach - Passacaglia and Fugue in C Minor BWV 582, Kanskje tidenes beste musikkstykke.


Har dere spilt inn/gitt ut noe? - link?
Vi ga ut demoen "Med enormt håp" høsten 2011, og EPen "Blader som faller til jorden og blir til nye trær" i våres. Sistnevnte er tilgjengelig hos bla. Torpedo, Tiger, Spotify og Wimp. Vi skal i studio for å spille inn album til vinteren.

NYHETER: CANNONFODDER BOOKING INVITERER TIL LABELKVELD PÅ DISKOTEKET, TRONDHEIM.

Cannonfodder Booking inviterer til labelkveld i Trondheim.

Fredag 8. juni inviterer Cannonfodder Booking til labelkveld på Diskoteket. Cannonfodder Booking er et nyoppstartet bookingprosjekt, startet av trondheimsbandene St. Helen, Peevish Penfriend og Disko Violente. Høsten 2011 bestemte bandene seg for å forene krefter, med et felles mål om økt konsertvirksomhet for samtlige band.

Samme dato slipper også Peevish Penfriend og St. Helen splitter ny musikk i form av splittsingelen Peevish Penfriend - The Cause Is The Cure/St. Helen - You Never Skip A Beat When You're Alone.

Cannonfodder Booking er et nyoppstartet bookingprosjekt, startet av trondheimsbandene St. Helen, Peevish Penfriend og Disko Violente. Høsten 2011 bestemte bandene seg for å forene krefter, med et felles mål om økt konsertvirksomhet for samtlige band. På sikt ønsker Cannonfodder Booking å kunne tilby bookinghjelp til andre band og artister som enda ikke har tatt steget opp til de etablerte bookingbyråene.

Fredag 8. juni viser Cannonfodder Booking seg for første gang ordentlig i offentlighetens lys, når vi inviterer til labelkveld på Diskoteket. St. Helen og Peevish Penfriend byr begge på sine første konserter i byen etter deres utsolgte releasekonsert på Blæst i februar. I tillegg presenterer vi en eksklusiv premiere på stallens nyeste tilskudd, Lunatic On A Pogostick.

Cannonfodder Booking Labelkveld: Facebook-event
Fredag 8. juni kl 21:00
- Diskoteket - CC 50,-

BY:LARM: HVA DU BØR FÅ MED DEG.

By:Larm er like rundt hjørnet, her er en kort liste over noen konserter du bør få med deg.


Bendik.
Tidligere i år var de med på Urørt-finalen med låten Igjen, en herlig og sterk låt som viste dem fra sin beste side. Nå i Februar er de aktuelle med 7" vinylen "Og At Den Som Mistet Drømmene Skulle Bli Meg" og gjør hele tre konserter under by:Larm.

Torsdag - 20:30 på Revolver, Fredag - 21:00 på Mono, Lørdag - 20:30 på Sub Scene.

Dark Times.
Hvis du har vært innom bloggen det siste året så har du nok fått med deg at jeg setter stor pris på Dark Times. Denne trioen fra Oslo klekket ut den norske utgivelsen jeg satt øverst på topplisten min på tampen av fjoråret, nemlig debut kassett-tapen de ga ut i starten av 2011. I November slapp de en selvtitulert 7-tommer på Sheep Chase Records, den fikk 8/10 i min anmeldelse. En konsert med disse er noe de fleste bør få med seg. Stol på meg.

Torsdag - 23:30 på Revolver, Fredag - 19:30 på Sub Scene, Lørdag - 00:00 på Rockefeller Annex.

Gerilja.
Sleazy, punkete og skamløst deilig. Gerilja lager storslått garage-rock med synth og bandana. Foreløbig er det på Pink Slush Twilight EPen du får høre Gerilja sin herlige rock, men et album er på vei. Utvilsomt et av banda jeg har størst forventninger til på by:Larm.

Fredag - 00:00 på Mono, Lørdag - 21:00 på John Dee.


Highasakite.
Hvis det er et band som har blitt rost opp i skyene sålangt i år så må det være Highasakite. Seksere og full pott på de fleste anmeldere sine barometre har nok pun intended sendt Highasakite opp i skyene i gledesrus. Moden, sterk pop-musikk er det du får av Highasakite, en type pop-musikk som fungerer utmerket i album-formatet men som jeg også tror kommer til å slå kraftig ann på en scene. Få med deg disse.

Torsdag - 23:00 i Nokia Teltet Annex, Fredag - 20:00 på Herr Nilsen / Østkanten bluesklubb, Lørdag - 19:30 på Sub Scene.

Jabba The Butt.
Setter du pris på hardcore? Setter du pris på doom/stoner metal? Hvis svaret på begge spørsmålene er ja så bør du få med deg disse her. En duo fra Sørreisa i Troms. Seige doom-riff side ved side med intense hardcore-punk partier. Jabba The Butt spiller kompromissløs musikk, og jeg digger det.

Torsdag - 20:30 på Sub Scene, Fredag - 22:30 på Gloria Flames, Lørdag - 20:30 på Revolver.

Maribel.
Med et splitter nytt album på CVen inntar Maribel by:Larm 2012. På sitt nye album har de glidd litt bort fra det tidligere fokuset på støy og fokuserer nå mer på atmosfære. Reveries er et fantastisk album som jeg gleder meg til å høre låter fra i live-formatet. Dette skrev jeg om albumet i min anmeldelse: Reveries er et særdeles gjennomført og modent album. Maribel har funnet sounden de kler best og lagd ni låter som beviser dette sterkt. Det er nifst, det er vakkert, det er høye hæler på våte fortau. Det er Maribel.

Torsdag - 21:30 på Revolver, Fredag - 22:30 på Sub Scene, Lørdag 01:00 på John Dee.

Maya Vik.
Ikke bare er hun verdens vakreste og kuleste bassist, hun har også et fantastisk disco/dance albumet fra ifjor på merittlistene. På by:Larm er det hun selv som står i fokus, med nevnte album Château Faux-Coupe i bagasjen. Herlige rytmer, intenst kule basslinjer og drøyt dansbare låter er bare tre av mange grunner til å få med seg Maya Vik på by:Larm.

Fredag - 00:30 på Stratos, Lørdag - 23:00 på Rockefeller Annex.


Mayhem.
Når jeg så at Mayhem skulle spille på by:Larm ble jeg mildt sagt overraska. Et såpass etablert band midt i mellom alle de nye talentene var et spesielt syn, men de er langt fra det eneste etablerte bandet som dukker opp på festivalen. Uansett, Mayhem blir min siste konsert på årets by:Larm, avslutter i total darkness med andre ord. Det blir herlig.

Lørdag - 01:00 på Sentrum Scene.


Nekromantheon.
Et par timer før Mayhem skriker det siste skriket på årets by:Larm står de nye thrash-heltene i Nekromantheon på samme scene, nemlig Sentrum Scene. Når andrealbumet Rise, Vulcan Spectre dukket opp i Januar ble de rost opp i skyene av bl.a Lydverket og Dagbladet som begge ga albumet en sekser. Rise, Vulcan Spectre er et av de mest vitale tilskuddene til sjangeren thrash metal på lang tid, og debutplata Divinity of Death er et fantastisk album det også. Jeg fikk sjansen til å se Nekromantheon i Haugesund med Skeletonwitch og Aura Noir, og kan trygt si at Nekromantheon er klare for by:Larm. Tro meg.

Lørdag - 00:00 på Sentrum Scene.


Scarlet Chives.
Dansk magi i pop-format. Scarlet Chives leverte et av mine favorittalbum i fjor og nå skal jeg endelig oppleve dem live. De lager storslått og nøye sammensatt pop-musikk med stort fokus på en stor og særegen stemme. Selvfølgelig er de på Riot Factory, som serverer herlige band med røtter i pop-musikk på rekke og rad. Få med deg disse.

Fredag - 20:00 på Rockefeller Annex, Lørdag - 23:00 på Mono.


Årabrot.
Trenger jeg virkelig fortelle hvorfor du bør se Årabrot live? Vel, en liten tekst må jeg skrible ned. På sitt femte album fikk de prisen de har fortjent helt siden andrealbumet, nemlig Spellemann for årets metal-skive. Solar Anus er et seigt helvete av en skive og bandets tidligere materiale er både seigt og intenst frenetisk. En konsert med Årabrot er en kraftig fysisk opplevelse som jeg råder deg til å prøve ut. Hvis du skal på by:Larm har du sjansen på festivalens siste dag.

Lørdag - 23:00 på Sentrum Scene.

KONSERT: TÔG - ØYO 2012.

Med tusen tonn danseglede og publikumsfrieri ble Tôg sin konsert på Øyo12 noe de oppmøtte kommer til å huske en stund.


Foto: Jenni Yang - Flickr

Hele fem ganger hoppet Tôg-vokalist Lars Christian (LC) ut i Øyo-tilskuerne, stagedive var definitivt et av nøkkelordene for lørdagens konsert. Stavanger-bandet som leverte et godt over gjennomsnittet bra pop-album i fjor har gjort mange konserter siden sin oppstart, det syns. Det er tight, det er livlig og publikumsfrieri må nesten være vokalist LC sitt andre mellomnavn. Når man allerede på andre låt smeller til med sin første og kanskje største hit, nemlig Sansen, så er man proppfull av selvtillit som band. Øyo-publikumet danser og synger med, de biter på Tôg sine ekstremt fengende pop-låter. Radio-hitene Sansen, Pusten Fra, Haaplaust, Reint Mel (i påsen din), vi får dem alle. Tôg er et drevent live-band, noe som gjør at konserten slår begge veier for min del. Jeg smiler og beveger meg til musikken og blir gira av at LC flyter oppå tilskuerne og synger av full hals hele tiden. Samtidig er det andre låter som gjør at jeg får følelsen av metthet, låter som Appetit for mer som i utgangspunktet er en fin låt, men i live-formatet slår den meg mer som fyllmateriale.

Konserten på Stord er den beste jeg har sett av Tôg, de fikk publikum med seg, både i form av dans og sang. Det heftige publikumsfrieriet i starten av konserten lønte seg og både konsertpublikum og bandet selv storkoste seg. Eneste negative jeg har å nevne er det samme som også albumet etter min mening lider av, noen låter blir dessverre fyllmateriale. Tôg målbinder alle med de nevnte hit-låtene, men når de trekker frem de låtene som ikke har fått radiospilling så er de ikke like interessante. Uansett, konserten som en helhet fungerte meget bra både for meg og resten av de oppmøtte.

KONSERT: JONAS ALASKA - ØYO 2012.

Hvis det hadde vært en ung Bob Dylan som stod på scenen på Øyo12 i år så hadde de sagt at han minnet dem om Jonas Alaska.


Foto: Jenni Yang - flickr

Det er beundringsverdig egentlig, å se en rykende fersk Spellemann-vinner stå helt alene på en stor scene med kun en gitar, en mikrofon og et munnspill for hånden. Jonas Alaska starter konserten sin på Øyo12 med å spille fire låter alene, kun han og gitaren. Vi får to låter fra debutalbumet i tillegg til to låter som enten er uutgitt materiale eller relativt obskure cover-låter. Praten mellom låtene viser at Aslaksen er litt av et sjarmtroll, det var et lite fnugg av trubadur-stemning i lokalet i starten av konserten. Omtrent to meter fra meg i publikum står Mikhael Paskalev, som nylig ble årets Urørt-vinner og Jonas Alaska sin kjæreste og nyter konserten. Etter fjerde låten roper han dem opp på scenen, de plasserer seg på hver sin side av mannen i dress og slips, det er Jonas som står i fokus i kveld.

Vi får Dark At Last, debutalbumets siste spor i sin originale form, kassegitar og vals-takt. Vi får Mary, I'll Remember This i ballade-format fremført alene av Aslaksen på piano og munnspill. Det er en avslappet stemning fra start til slutt, publikum smiler og ler, det samme gjør musikerne. Hit-låtene In the Backseat og October får publikum sin annerkjennelse, man kan se folk synge med. Stord koser seg. Tonight og Morning Light får hårene til å reise seg på både meg og flere andre i publikum. Jonas Alaska har Øyo i sin hule hånd, på et vis en bragd i seg selv med tanke på at han er andre artist ut av sju. Øyo-publikumet er flinke tilskuere og gir alle som står på scenen den respekten de fortjener, noe Aslaksen tydeligvis kjente på kroppen.

Mot slutten av konserten er Jonas Alaska atter en gang alene på scenen, alt han har er gitaren i hendene og mikrofonen foran seg. Han forteller bakhistorien til den nest siste låten han skal spille, If Only As a Ghost. En sang skrevet fra Aslaksens far sitt synspunkt. En rørende sang om hvor grusomt det er å miste sin bror, Aslaksens onkel. Jeg må innrømme at det ble vått i øynene mine. En gripende tekst fremført av en av landets dyktigste singer/songwriters. Siste låt ut snur den litt melankolske stemningen etter forrige låt på hodet, en låt med mye tekst på kort tid, om svineinfluensa. Det er sant det jeg skriver i ingressen,Hvis det hadde vært en ung Bob Dylan som stod på scenen på Øyo12 i år så hadde de sagt at han minnet dem om den legendariske  singer/songwriteren Jonas Alaska, tro mine ord.

KONSERTER: HARDCORE FEST I BERGEN & TRONDHEIM.

Bergen og Trondheim går sammen om å presentere noen av de mest spennende bandene som beveger seg i hardcore landskapet om dagen.Det er ingen tvil om at en ny bølge hardcore suser over landet vårt, nye band dukker opp over hele landet. Eksempelvis Bodø (Gabriel), Bergen (Dyst, Social Suicide, Jeroan Drive osv) og Trondheim (Like Rats From A Sinking Ship og Disko Violente) Denne uka slår de seg sammen og lager fest i både Trondheim og Bergen! Hvis du setter pris på hard musikk og vil oppleve mye på kort tid, ta turen innom facebook-eventet litt lenger nede i innlegget for mer informasjon!

Trondheim arrangerer festival 8 - 9 April på Fru Lundgreens med blant annet:
Dyst, Jeroan Drive og Wolves Like Us. 

Bergen arrangerer fest 8 April på Hulen med følgende line-up:
Social Suicide, Like Rats From A Shinking Ship, Jeroan Drive, Disko Violente og Shevils
 
Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=146769585386437

KONSERTER: DAMIEN JURADO (US) + EINAR STRAY + COLD MAILMAN = FIN ONSDAG I OSLO.

13.April inntar Damien Jurado Sub Scene, med på festen har han Einar Stray og Cold Mailman, herlig kveld med andre ord!

Damien Jurado, en singer/songwriter med base i Seattle, Washington, USA spiller i Oslo neste uke, nærmere bestemt 13.April. Med seg har han fantastiske Einar Stray og det herlige band Cold Mailman, begge har fått spalteplass her på bloggen, bare trykk: her og her. Konsertstart er 19:00 og arrangementet har fri alder! En fin onsdag i Oslo med andre ord, trykk på linken under for å bli sendt til facebook-event med mer info.

Facebook-event: link

Hør låten Caskets i videoen under, nydelige greier!

KONSERTER: THE TELESCOPES & THE FAUNS SKAL UT PÅ ØRLITEN NORGESTURNÈ.

Jepp, herlige The Telescopes skal ut på turné med de minst like herlige The Fauns, det er i Mars det skjer!


(Bilde: The Telescopes)

Datoene er som følger:
17.03 Mono, Oslo
18.03 Hulen, Bergen
19.03 Feelgood, Halden

Litt bakhistorie for de som ikke kjenner til bandene, først ut...

The Telescopes (UK) er et band med lang historie. De startet midt i den engelske shoegazebølgen 1987, men skilte seg ut ved at de eksperimenterte med en annen instrumentell struktur enn andre band på den tiden. I 1995 ble bandet oppløst, da Stephen Lawrie og Joanna Doren heller valgte å satse på deres andre band, Unisex. Men etter århundreskiftet gikkde tilbake til The Telescopes for å gi ut det kritikerroste andre-albumet «Third Wave».The Fauns (UK)
på sin side, er et band med mye kortere historie. I fjor ga bandet ut sitt kritikerroste debut album "The Fauns" på Laser Ghost Recordings. Albumet har en eksklusiv remix av Robert Hampson fra Loop. Tidlige versjoner av deres låter har dukket opp på "The Secret Garden" og "Just Like A Daydream" samleplater. Bandet har tidligere spilt sammen med legendariske band som Snow Patrol, The Durutti Column, Galaxy 500 og The Pastels.

Vi snakkes!

KONSERTANMELDELSE: SUSANNE SUNDFØR @BYSCENEN, HAUGESUND.

En oppvisning i musikalsk magi.


Arkivfoto: Susanne Sundfør konsert i Haugesund, Våren 2010

Konserten på Byscenen i Haugesund igår kveld med Susanne Sundfør er mitt andre møte med hennes musikk fremført live. Forrige gang var noen få uker etter albumet The Brothel ble sluppet løs ut i butikkene, på samme scene faktisk. Den konserten var en enorm opplevelse. Frysninger, hakeslepp og fullstendig indre ro er oppsummerende ord for å beskrive konserten. Med andre ord, forventningene før denne konserten var enorme. Spørsmålet er, innfridde Sundfør mine forventninger? I korte trekk, ja.

Black Widow får æren av å åpne konserten, vakkert og flytende, frysningene kicker inn tre sekunder etter Sundfør lirer av seg første tekstlinje. Slik fortsetter det gjennom trioen Knight of Noir, Dear John og Lullaby før Lilith smeller i gang i ren synth-psykedelia. Publikum stod for det meste helt stille og kikket på det som skjedde på scenen, noen rundt i salen stod å vugget i takt med musikken, resten stod dønn stille. Bandet Susanne Sundfør har med seg er i storform, alt er tight, alt er satt sammen korrekt og alt høres både innøvd og sjelfullt ut.


Arkivfoto: Susanne Sundfør konsert i Haugesund, Våren 2010

Omtrent midtveis i konserten forlot bandet scenen og kun Sundfør stod igjen. Kun bevæpnet med mikrofon og piano/keyboard trollbandt hun publikumet med både en herlig Father Father og en av kveldens uutgitte låter, nemlig The Silicone Veil.

Samtidig som bandet returnerer til scenen får vi høre at den neste låten er en ny en, tittelen er Stop (i følge setlist-arket heter den faktisk Stop! med utropstegn) Synther og trommer kjører i gang og låten bærer et med mangel på bedre ord industrielt preg. Igjen viser bandet hvor enormt talentfulle og tighte de er, låtene sitter som skudd. Låten The Brothel blir etterfulgt av høylytt applaus, en av albumets singler. Når publikum er ferdig med applausen sier Sundfør følgende: Det var en sang som har blitt spilt på radio, den neste er en sang som ikke er spilt på radio. Sangen starter med et smell, groover og rocker med det samme industrial preget som i Stop. Hvis Sundfør går mer i den retningen så er fremtiden god for alle fans av The Brothel albumets mer eksperimentelle side.

Alt i alt var konserten enda et bevis på at Susanne Sundfør leverer noen av de beste konsertopplevelsene i Norge i 2010.

KONSERTER: THE CUBICAL & PHONE JOAN PÅ REVOLVER FREDAG 29.OKT.

Hvis du er i Oslo på fredag bør du stikke ned på Revolver, les videre for å bli overbevist!


Hvis du befinner deg i Oslo den kommende helgen og ikke har funnet ut hva du skal gjøre, look no further! The Cubical og Phone Joan slår sammen kreftene sine og fyrer opp med konsert på Revolver fredag 29.Oktober. Hovedattraksjonen The Cubical fra Liverpool spiller en form for rock som noen kaller CCR møter Captain Beefheart, samtidig som andre slenger på merkelappen piratrock. Uansett hva du vil kalle det, det rocker noe enormt! Oppvarmingsbandet Phone Joan ble jeg kjent med i forrige uke, da jeg kjøpte debutalbumet The Early Sounds Of Joan og postet et innlegg om dem (som du finner her) Musikken er rå, bluesfylt og hinter til band som The Dead Weather. Du har definitivt en herlig kveld i vente om du tar deg turen dit! Billetter kjøpes i døra!

Intervju med The Cubical på Musikknyheter.no: http://www.musikknyheter.no/interview/7310

Litt mer info: http://www.musikknyheter.no/news/7244

The Cubical sin låt Like Me, I'm A Peacock, herlig sær låt!

Herlig bluesrock fra Phone Joan!

Vi snakkes!

KONSERTER: ØRLITEN SYNKOKE TURNE.

Hvis du holder til i Oslo, Trondheim eller Nesna så bør du få med deg dette!

SynKoke er noe helt unikt. Helt tilbake i April skrev jeg et innlegg om dem etter jeg hadde opplevd en konsert de spilte i Haugesund. Det kan du lese HER.En SynKoke-konsert er noe alle bør oppleve, jeg beskrev min opplevelse slik i innlegget jeg linket til over: "De spilte et sett på rundt en time, den timen er den heftigste timen jeg har vært inne på Cafe Moody. Temmelig langt oppe på listen over de beste konsertene jeg har sett i løpet av livet mitt. Fantastisk samspill, kontante overganger, ekstreme taktskifter og et kraftfull og maktdemonstrerende lydbilde er bare noen av tingene jeg kan trekke frem om konserten." Så ja, hvis du holder til i en av de tidligere nevnte byene så bør du vurdere å stikke innom, du kommer ikke til å angre.

Datoene er:
Oslo/Revolver - 20.okt
Nesna/Thorvalds - 22.okt
Trondheim/Fru Lundgreen 23.okt

Se video fra når SynKoke hadde soundcheck tidligere i år på Kvarteret i Bergen, en liten forsmak på hva du har i vente hvis du tar turen innom en konsert!

Vi snakkes!

KONSERT: Leif & the Future og Tôg på John dee 14 Mai.

Hvis du befinner deg i Osloområdet på fredag 14.Mai så bør du stikke innom John Dee.


Bildet: Leif & The Future ute i naturen, fredag 14 Mai spiller de på John Dee. (Pål Audestad)

Leif & The Future har med den nye ultrafengende singelen Let You Go har blitt B-listet på P3 og disse guttene vet hvordan man lager god pop. Bandet kan om du vil bli kalt en supergruppe med medlemmer fra bl.a. Kaizers Orchestra, Jeremy og Loch Ness Mouse. På fredag spiller de konsert på John Dee, Oslo.

Supportbandet deres bør du være kjent med om du har vært innom bloggen tidligere, bandet Tôg spiller deilig elektropop inspirert av skrekkfilmmusikk, film noir og western som blandes sammen til et nydelig lydbilde. Selvfølgelig synger de på stavangersk.


Bildet: over er av bandet Tôg, oppvarmingsbandet på John Dee 14.Mai. (simmersholm.net)

Leif & The Future slipper snart en ny singel som kommer til å dukke opp her på bloggen når den tid kommer! I mellomtiden får du nyte låtene under, den ene er singel "Let You Go" av Leif & The Future, den andre er et gjensyn med Tôg sin ferske singel "Sansen".

Leif & The Future - Let You Go
 

Tôg - Sansen


Tôg - Sansen by Brilliance Records

Vi snakkes!
hits